Lastvognschauffør amok: Tæskede bilist med koben


Arkivfoto

VÆRLØSE: Torsdag formiddag omkring kl. 10.40 gik en 33-årig lastvognschauffør amok på en 41-årig bilist med et koben. det voldsomme overfald skete for øjnene af ofrets børn. Lastvognschaufføren er anholdt og forventes fremstillet i grundlovsforhør fredag.

Overfaldet blev ifølge kilder startet af en banal uoverensstemmelse i trafikken mellem den 41-årige bilist, som kørte i en personbil med sin hustru og børn, og den 33-årige lastvognschauffør.

De to mænd var standset på Ring 4 i udkanten af Hareskovby, og var kommet alvorligt op at skændes over et eller andet i trafikken. Under skænderiet går lastvognschaufføren tilbage til sin lastbil og kommer pludselig farende med et koben som han slår den 41-årige mand med flere gange.

- Den forurettede 41-årige mand har pådraget sig nogle skader ved slagene, han har fået en flænge i hovedet samt en flænge på den ene underarm. Det er meget voldsomt at benytte et koben som slagvåben, siger vagtchef  Henrik Alstrup, Nordsjællands Politi, til Kriminalmagasinet Politirapporten.

Politiet kom ud til stedet hvor den 33-årige voldsmand blev anholdt på stedet, og en tilkaldt ambulance tog sig af den sårede 41-årige mand. Han er ifølge Kriminalmagasinet Politirapportens kilder blevet syet med adskillige sting på skadestuen, og senere udskrevet.

Nordsjællands Politi forventer at den voldssigtede 33-årige lastvognschauffør bliver fremstillet i et grundlovsforhør fredag formiddag.