Buschauffør sank sammen bag rattet: Rutebus forulykket og væltet om på siden


En elektrisk passagerbus forulykkede fredag aften, da chaufføren pludselig sank sammen bag rattet på Frederikssundsvej i Stenløse.

Bussens drivmiddel havde intet med ulykken at gøre, da chaufføren mistede kontrollen ved et pludseligt ildebefindende og trak mod højre netop som han havde passeret gennem krydset Krogholmvej / Frederikssundsvej.

Bussen kørte over cykelsti og fortov inden den kolliderede med en række mindre træer og endte med at vælte om på siden efter at være kørt opad en lille skrænt.

Udover chaufføren var der fire passagerer i bussen som alle blev bragt til nærliggende hospitaler til kontrol efter busulykken. Der er ingen meldinger om nogen nævneværdige skader hos nogen af passagererne.

Chaufførens tilstand var meget alvorlig på stedet, idet han fik livreddende førstehjælp på uheldsstedet i længere tid før han med politieskorte blev bragt til RH Traume på Rigshospitalet – der var fredag aften ingen nye oplysninger om chaufførens tilstand.

Politiet kunne, efter ambulancereddere og akutlægen var færdige på uheldsstedet, ophæve afspærringen i den ene vognbane således at trafikken kunne passere stedet.

Mandskab fra TJ Bjergning ankom til stedet, og efter en række forberedelser fik mandskabet bussen op på alle seks hjul igen uden nogen større dramatik.

Om bussen er mulig at reparere efter den tragiske ulykke er pt ikke kendt.

Omkring midnatstid kunne politiet meddele at der nu var ryddet helt op på uheldsstedet og at alle afspærringer var fjernet.