Hunde beskyttede livløs kvinde: To hunde skudt af politiet


HOLBÆK: Politiet er massivt til stede på Østervang i Holbæk, hvor to hunde er blevet skudt med betjentenes tjenestevåben.

De to hunde blev skudt i forbindelse med et mistænkeligt forhold, hvor Politiet blev alarmeret om en livløs 41-årig kvinde kl. 07.55, lørdag morgen.

Ved ankomst til adressen kunne politi og redningsfolk ikke komme til den livløse kvinde på grund af de to hunde som aggressivt beskyttede hende på bopælen.

Derfor var betjentene tvunget til at trække deres tjenestevåben og skyde begge hunde på adressen, så det blev muligt at komme den 41-årige kvinde til hjælp.

Ulykkeligvis kunne man ikke gøre noget for kvinden, og nu undersøger politiet stedet grundigt da der er tale om et mistænkeligt forhold.

– Vi er til stede på Østervang i Holbæk, hvor en 41-årig kvinde er fundet afgået ved døden. Der pågår undersøgelser på stedet, for at fastlægge om der er sket en kriminel handling. Vi forventer at være til stede derude nogle timer endnu. De pårørende er underrettet, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi på X.