12 anholdt i stor politiaktion mod rocker og bandemiljøet


Efterforskningen i Task Force Øst har rettet sig mod bagmænd til den organiserede narkokriminalitet, som en del af politiets nationale indsats mod rocker-bandemiljøet. Arkivfoto

Politiets særlige bandeenhed Task Force Øst har i dag - tirsdag d. 3. november 2015 – foretaget 12 anholdelser af personer i alderen fra 22 til 57 år. Der er anholdt 10 mænd og 2 kvinder i forbindelse med aktionen.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre
Det skriver Task Force Øst i en pressemeddelelse.

I forbindelse med anholdelserne er der foretaget flere end 35 ransagninger på forskellige adresser og steder i Hovedstadsområdet.

I forbindelse med anholdelser og ransagninger er der blandt andet fundet ca. 500.000,- kr., 35 kg hash og 1 stk. pistol med tilhørende ammunition.

I følge politiet har flere af de anholdte tætte relationer til rocker- og bandemiljøet. En af de anholdte er et 57-årig fuldgyldigt medlem af rockergruppen Hells Angels.

Local Eyes har været i kontakt med talsmanden fra No Surrender. Han oplyser, at politiet tager fejl med hensyn til en 36-årig mand, som i politiets pressemeddelelse bliver fremstillet som medlem af No Surrender. Den 36-årig er ikke medlem af No Surrender, understreger talsmanden.

Det er med baggrund i en længerevarende efterforskning, at Task Force Øst ved en koordineret indsats i dag har foretaget anholdelserne.

Efterforskningen i Task Force Øst har rettet sig mod bagmænd til den organiserede narkokriminalitet, som en del af politiets nationale indsats mod rocker-bandemiljøet.

Efterforskningen er sket i tæt samarbejde med udenlandske politimyndigheder.

De anholdte sigtes blandt andet for overtrædelse af straffelovens § 191 ved indsmugling og handel med euforiserende stoffer i et større kvantum fra 300 kg til ikke under 900 kg hash, hvoraf en del vurderes solgt på Christiania.

De anholdte vil blive fremstillet i grundlovsforhør onsdag d.04.11.15 ved Københavns Byret.

Af hensyn til sagens videre efterforskning vil der blive begæret dørlukning ved grundlovsforhøret.