PRM / Brylle Boldklub øremærker sponsorstøtte til kurser og cupturneringer

  Pressemeddelelse fra OK

  Gennem sin sponsoraftale med OK modtager Brylle Boldklub et stort beløb til foreningskassen. Sponsorchecken lyder på hele 22.530,41 kroner.

  Man kan støtte Brylle Boldklub ved at tanke hos Dagli’Brugsen Brylle. Det er nemlig OK og forhandleren, der udbetaler pengene til foreningen.

  “Vi øremærker sponsorstøtten fra OK til to ting. Nogle af dem går til at sende trænere på kursus. Vi bruger desuden en del af penge til at støtte hold, der skal afsted til cupturneringer, så spillernes egenbetaling bliver mindre. I år i uge 31 har vi et pigehold, som deltager i Vildbjerg Cup, samt et U9 og et U10-hold, der skal til Ramsing Cup i Spjald, ” fortæller Poul Krog, formand i Brylle Boldklub.

  OK-kunder sparer pengene op

  OK’s kunder har sparet pengene op til foreningen ved at tanke på deres OK-kort eller via OK’s app. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet.

  Sponsoraftalen betyder, at klubber og foreninger kan få fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. I alt kan 15 øre altså gå foreningernes vej, hver gang en bilist tanker en enkelt liter.

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/brylle-boldklub-oremaerker-sponsorstotte-til-kurser-og-cupturneringer?releaseId=13674699

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **