PRM / Mentech Danmark får autorisation i Ecovacs

  Pressemeddelelse fra Mentech A/S

  Mentech indgår nyt samarbejde

  Mentech Danmark har nu fået en ny stor autorisation i hus. Det kinesiske robotstøvsugermærke Ecovacs har nu indgået en aftale med den grønne IT-virksomhed. Denne spændende nye aftale kommer til at betyde, at Mentech Danmark nu kan reparere Ecovacs produkter både inden for og udenfor garantiperioden.  Denne nye autorisering som er i hus hos Mentech Danmark, er en stor ting, og virksomheden udtrykker deres store glæde ved dette nye og spændende partnerskab.

  Mentech Danmark er en grøn IT-virksomhed, som fokuserer på at reducere elektronikskrald. Dette gør de ved at forlænge levetiden på elektronik igennem reparationer.  De glæder sig til at kunne arbejde sammen med Ecovacs og være med til at gøre planeten grønnere en reparation ad gangen.

  Ecovacs

  Ecovacs er et kinesisk robotstøvsugermærke der startede som en visionær startup for 25 år siden og har sidenhen vokset sig til en global virksomhed. Ifølge Ecovacs er deres robotter mere end simple husholdningsapparater, de er med til at gøre livet letter, smartere og mere effektivt. Ecovacs fortæller at det er en robot til alle familier.

  Ecovacs har et væld af forskellige robotprodukter, et af deres produkter er deres DEEBOT, det er linjen af deres robotstøvsugere. Deres robotstøvsugere er med til at frigive deres brugerne fra det tidskrævende husarbejde med at støvsuge hjemmet. Et andet produkt som Ecovacs producer er deres WINBOT, som er en robot der hjælper med at polere vinduer effektivt. Ecovacs producerer også luftrensende robotter, som de kalder ATMOBOT.

  Mentech og Ecovacs

  Mentech Danmark takker Ecovacs mange gange for tilliden og denne nye spændende autorisering. Den grønne IT-virksomhed fortæller, at de ser meget frem til dette nye partnerskab og de byder Ecovacs velkommen til Mentech-familien med åbne arme. Mentech Danmark fortæller, at de ser frem til, hvad dette partnerskab kommer til at bringe.

  Kontakt:

  CMO Marcus Haglund tlf.: +46734148637 email: maha@mentech.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/release/13740568?publisherId=13561493&lang=da

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **