PRM / P+’s adm. direktør takker af

  Pressemeddelelse fra P+, Pensionskassen for Akademikere

  I mere end 21 år har Søren Kolbye Sørensen stået i spidsen for P+, Pensionskassen for Akademikere. Nu er bestyrelsen gået i gang med at finde hans afløser.

  “Jeg rundede 65 sidste år, så nu giver jeg give stafetten videre til den næste. P+ står et godt sted lige nu. Vi er i gang med at tilbyde de fleste af vores medlemmer markedsrente, vi er ved at digitalisere en række processer, og vi kommer med nye spændende tilbud i løbet af året. Jeg er meget stolt af de dygtige medarbejdere i P+, som har skabt de gode resultater til gavn for vores medlemmer,” siger Søren Kolbye Sørensen.

  Bestyrelsesformand Kim Duus fortæller, at bestyrelsen er gået i gang med at finde en afløser for Søren, som forbliver i sin stilling, indtil en ny direktør er på plads.

  “Søren har leveret en fornem og målrettet indsats i pensionskassen igennem mange år, herunder ved fusionen af JØP og DIP i 2019 og den efterfølgende udvikling af P+. Siden den nye bestyrelse tiltrådte for knap to år siden, har vi haft øget fokus på medlemsdialog, og det ser vi nu resultaterne af i vores kontakt med medlemmerne. Det er et P+ i rigtig god form, Søren leverer videre til sin afløser,” siger Kim Duus.

  Efter et ekstraordinært svært 2022 på de finansielle markeder er P+ i år kommet bedst fra start af alle i branchen, når det handler om afkast til medlemmer med en pensionsordning i markedsrente.

  Kontakt:

  Kommunikationschef Pia Lykke email: ply@pplus.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ps-adm-direktor-takker-af?releaseId=13674678

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **