PRM / Adm. direktør i Boligkontoret Danmark Lars Lehmann indtræder i BL’s bestyrelse

  Pressemeddelelse fra Boligkontoret Danmark

  “Jeg er utrolig glad for, at Boligkontoret Danmark igen får en stærk stemme i BL’s bestyrelse,” lyder det fra formand for Boligkontoret Danmark Klaus Bentzen.

  I bestyrelsesarbejdet skal Lars Lehmann både arbejde for at sikre den almene sektors interesser i samfundet generelt og også være en stærk stemme for Boligkontoret Danmark.

  “Boligkontoret Danmark har administration for en række boligselskaber, pr. 1 januar 2023 mere end 60 selskaber, fordelt over hele landet, også i provinsen langt fra København. Det er afgørende, at vi i udviklingen af den almene sektor også husker landområderne, så vi fremadrettet sikrer den rette balance mellem land og by,” siger Klaus Bentzen.

  Med mere end 25 år som en del af den almene sektor kommer Lars Lehmann med en solid viden her fra:

  “Den viden og erfaring er utrolig værdifuld i forhold til udviklingen af beboerdemokratiet, de nye krav til driften og når der skal arbejdes boligpolitisk, fx i forhold til den aktuelle markedssituation for byggeriet i den almene sektor,” siger Klaus Bentzen.

  Og Lars Lehmann ser frem til bestyrelsesarbejdet.

  “Arbejdet i vores fælles almene brancheorganisation er særdeles vigtigt og interessant i forhold til at fremme den almene boform. Jeg glæder mig til aktivt at bringe perspektiver og holdninger til bordet, som har afsæt i det at være en del af en stor og landsdækkende boligadministration som Boligkontoret Danmark med mange forskelligartede boligselskaber i medlemskredsen,” siger Lars Lehmann.

  Lars Lehmann overtager posten fra tidl. administrerende direktør i AAB Christian Høgsbro.


  Kort om BL

  BL – Danmarks Almene Boliger er interesse- og brancheorganisation for ca. 550 almene boligorganisationer landet over og den million mennesker, der bor alment.

  Organisationen arbejder for medlemmernes og beboernes interesser ved at søge indflydelse på den almene boligsektors udvikling både økonomisk, teknisk og socialt. BL’s politiske arbejde foregår lokalt i 11 kredse på tværs af alle landets kommuner, nationalt op mod Christiansborg og Folketingets politikere, og internationalt gennem arbejdet i Housing Europe og NBO Housing Nordic.

  Kontakt:

  Adm. direktør Lars Lehmann email: lale@bdk.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/adm-direktor-i-boligkontoret-danmark-lars-lehmann-indtraeder-i-bls-bestyrelse?releaseId=13666864

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **