PRM / The Minds of 99 er første hovednavn på Heartland 2023

  Pressemeddelelse fra Luger

  Med dagens offentliggørelse af The Minds of 99 har Heartland taget hul på 2023-programmet, der som altid vil kombinere perspektivende live-samtaler og levende samtidskunst med det bedste fra musik- og madscenen. The Minds of 99 spiller på Heartland 2023 fredag d. 9. juni.

  “Vi er super glade for at løfte sløret for, at The Minds of 99 kommer til Heartland 2023. The Minds of 99 er kendt for at være et af Danmarks allerbedste livebands, og vi glæder os enormt meget til at byde dem velkommen tilbage til Egeskov.” siger Ulrik Ørum-Pedersen, direktør for Heartland.

  Bandet besøgte også Heartland i 2019, og siden da har de spillet udsolgte koncerter og udgivet det ene hit efter det andet. Gæsterne kan se frem til at feste, danse og synge med på ny-klassikere som ‘Alle Skuffer Over Tid’, ‘Hurtige Hænder’ og ‘Stjerner På Himlen’, når The Minds of 99 indtager den store Greenfield scene ved Egeskov Slot næste sommer.

  The Minds of 99

  The Minds of 99 startede deres rejse i 2014, og fem-mandsbandet bestående af de Københavnske barndomsvenner er på bare otte år blevet Danmarks mest populære band. Både deres debut- og andet album er gået platin, mens deres tredje album er gået dobbelt platin. The Minds of 99 har modtaget op til flere guld og platincertificeringer for deres singler, og de har mere end 180 millioner streams på tværs af forskellige platforme. De har modtaget 5 Danish Music Awards, en P3-guld-pris, 9 GAFFA-awards og 4 Steppeulven-priser, for bare at nævne nogle.

  Om Heartland

  Heartland er en kulturfestival, der præsenterer et internationalt program sammensat af fire søjler: Music, Art, Talks og Food. Her kombineres live- samtaler og samtidskunst med det bedste fra musik- og madscenen og finder sted i slotsparken ved Egeskov Slot på Fyn.

  Heartland finder sted næste gang d. 8. – 10. juni 2023.

  Køb billet og læs om billettyper og overnatningstilbud på www.heartlandfestival.dk

  Kontakt:

  Morten Meldgaard // morten.meldgaard@heartlandfestival.dk // 61 79 74 11

  Direktør: Ulrik Ørum-Petersen // ulrik@livenation.dk

  Heartland på de sociale medier:

  Facebook: www.facebook.com/heartlandfestivaldk
  Instagram: @heartlandfestivaldk
  Twitter: @heartlanddk
  YouTube: Heartland Festival

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/the-minds-of-99-er-forste-hovednavn-pa-heartland-2023?releaseId=13661421

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **