PRM / Første gang hos en kosmetisk klinik?

  Pressemeddelelse fra Escalate ApS

  Hvilken hjælp kan jeg få hos en kosmetisk klink?

  Alt hvad der har med dit udseende og velvære at gøre, vil typisk omhandle en kosmetologs arbejde. Det kan f.eks. være, at du har brug for behandlinger til hårfjerning - eller det kan også være, at du ønsker en sundere hud, pænere negle og øjenvipper, eller mere direkte forandringer i ansigtet? Uanset hvad, kan en kosmetisk klinik hjælpe dig med at blive mere tilfreds med dig selv.

  Du kan se det ligesom et fitnesscenter, der hjælper dig med at få et sundere forhold med din krop. På samme måde hjælper en kosmetolog dig med at opnå dit ønskede udseende.

  Der kan være visse udfordringer

  Vi er mange, der kan finde det lidt for grænseoverskridende at besøge en kosmetisk klinik - specielt når det drejer sig om kroppen. Under behandlingerne kræver det en vis intimhed, da arbejdet ikke udføres uden, at du skal kunne åbne op overfor den kyndige, med dit problem samt ønskede resultat.

  Dette kan du gøre:

  Overvej nøje dit ønskede slutresultat

  Slutresultatet er vigtigt for dig som kunde, da du i dén grad bør gå fra din kosmetiske klinik med et smil på læben og en boblende glæde indeni. På grund af dette bør du overveje nøje, hvad du ønsker som slutresultat. Det kan eksempelvis være din ønskede øjenbrynsform, eller de udvalgte behandlinger. Spring ikke bare ud i det, før du selv er helt sikker.

  Se de professionelle som... De professionelle

  Det kan være lidt svært at overlade ens eget udseende eller krop til et andet, fremmed menneske, men husk på at de er professionelle, og altså er vant til at tage sig af andre individers udseende. Du kan også se det som om, at de gør en hobby ud af at gøre andre gladere for deres udseende.

  De fleste personer indenfor dette fag, er derudover i det hele taget vant til at være sociale og åbne, og det er derfor sjældent, at du vil møde en introvert i dette fag. Skulle det dog ske, at du skulle støde på den mere stille behandler, så gør det dem altså ikke til mindre dygtige behandlere, hvis de er mere til den stille side. Vær glad, hvis du går der fra med det ønskede slutresultat.

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/forste-gang-hos-en-kosmetisk-klinik?releaseId=13651567

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **