PRM / To garvede Aalborg-mæglere åbner ny butik i Aalborg centrum

  Pressemeddelelse fra RealMæglerne

  Tue Klinggaard og Carina Bach Kristiansen åbner 1. juni ejendomsmæglerbutik på Vesterbro 93 og har de seneste uger haft travlt med at gøre butikken klar. Foto: RealMæglerne A/S

  RealMæglerne får en ejendomsmæglerbutik mere i Aalborg, når Carina Bach Kristiansen og Tue Klinggaard den 1. juni åbner ved Cimbrertyren på Vesterbro 93.

  Det er to garvede mæglere, der nu er kommet med i RealMægler-kæden, og begge ser frem til at være en del af den spændende rejse, som RealMæglerne er på.

  - Det er noget, vi har talt om i et stykke tid, og vi blev enige om, at det skulle være nu. Det tiltaler os især, at RealMæglerne er Danmarks eneste frivillige kæde, hvor partnerne har stor indflydelse og medbestemmelse, og hvor der gennem de seneste par år er blevet sat nogle spændende tiltag i søen med en klar profil, fortæller Tue Klinggaard, partner og indehaver.

  Kompetent og seriøs rådgivning

  Carina og Tue har nu både sagt farvel til den tidligere butik, de i de seneste år har drevet gennem danbolig på Frederikstorv, og indrettet sig i den nye, og nu ser de frem til at hjælpe kunderne med bolighandlerne i Aalborg og omegn.

  - Vi har begge stor erfaring med salg af alle typer ejerboliger i Aalborg om omegn, og vi kender alle gader og stræder som vores egen bukselomme. Derfor ved vi, at vi kan tilbyde vores kunder en kompetent og seriøs rådgivning, siger Carina Bach Kristiansen.

  Foruden salg af ejerboliger har forretningen også fokus på projektudlejning samt genudlejning af lejeboliger i Aalborg. Tue Klinggard fortæller, at man i dag har over 500 lejeboliger i porteføljen og flere projekter på vej indenfor den nærmeste fremtid.

  Faglighed, nærvær og ordentlighed

  Som det fremgår af grundfortællingen i kæden, vil RealMæglerne gerne vælges af boligejerne, "... fordi vi har lokalkendskab og Danmarks bedste køberkartotek, Guldkøber®, og fordi vi ved, at der ikke findes to bolighandler, der er ens. Fordi vi med faglighed, ordentlighed og nærvær arbejder med hver enkelt sag for at finde den rigtige pris i en hurtig handel".

  Det DNA kan Carina og Tue og tilslutte sig 100 procent.

  Desuden har RealMæglerne en klar ambition om at blive Danmarks grønne ejendomsmægler.

  - Det vil bl.a. sige, at man nu også kan vælge en Grøn Bolighandel, hvor bolighandlen er så skånsom for klimaet som muligt. Desuden er der klimaberegner på alle bolighandler med gyldigt Energimærke, så både køber og sælger kan se, hvilke energiforbedringer i boligen der er bedst for klimaet, og hvornår de er tjent hjem igen, forklarer Carina Bach Kristiansen.

  Sommerfugle i maven

  Selv om Carina og Tue har været i mæglerfaget i mange år, er det alligevel med ny energi og sommerfugle i maven, de slår dørene op, og de glæder sig til både at møde nye og tidligere kunder i de nye lokaler.

  - Vi glæder os bare til at komme i gang og tage fat. Det bliver spændende, slutter Tue Klinggaard.

  For yderligere kommentarer: Kontakt Carina Bach Kristiansen på 53210000 eller Tue Klinggaard på 53230000.

  Kontakt:

  Carina Bach Kristiansen

  Presse- & Kommunikationsansvarlig Mikkel Milsgaard tlf.: +45 36 34 08 12 email: mm@mailreal.dk

  Tue Klinggaard

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/to-garvede-aalborg-maeglere-abner-ny-butik-i-aalborg-centrum?releaseId=13651740

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **