PRM / Spil Dansk på biblioteket

  Pressemeddelelse fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

  Hvert år i uge 44 fejres dansk musik over hele landet under overskriften "Spil Dansk". På Næstved Bibliotek er der, som altid, flere aktiviteter for at hylde den danske musik. Alle arrangementerne er gratis, men der kræves tilmelding til nogle af dem.

  Quiz Mig i øret
  Mandag den 1. november kl. 19.00-21.00 indleder vi Spil Dansk Ugen med en musikquiz om dansk musik på Næstved Bibliotek, Store Scene. For en enkelt aften lægger biblioteket scene til den populære "Quiz Mig i øret", der hver måned samler mange musikfans til dyst på spillestedet Stars i Vordingborg.

  Jacob Duvier er den alvidende quizmaster, og gennem spørgsmål og lydbidder vil han teste Næstved-niveauet i musikviden. Gratis - bare mød op.

  Spil Dansk bussen på turné
  Tirsdag den 2. november kl. 13.15 kommer Musikskolens Spil Dansk bus forbi Næstved Bibliotek. Bussen kører på turné i Næstved Kommune med dygtige, sangglade elever. De optræder fem forskellige steder og slutter med en koncert på Næstved Bibliotek. Her optræder Voice Factory, Rytmisk Børnekor, Fridas Superkor og Fensmarks glade stemmer. Der bliver masser af dansk musik og godt humør. Gratis - bare mød op.

  Elektronisk pop med HunBjørn

  Tirsdag den 2. november kl. 19.00-20.00 er der koncert med HunBjørn på Næstved Bibliotek, Store Scene. Hun skaber elektronisk pop i et univers, som på en gang er både råt og sårbart. Med en florlet vokal og en stor kærlighed til drømmende synthflader skaber hun en varm, catchy lyd. Men kløerne lurer lige under overfladen - i støjguitar og forvrængning; og i budskabstung lyrik om forstillelse, selvværd og miljøkrise.

  Gratis - tilmelding på www.naesbib.dk

  Dansk musik i lytteklubben
  Onsdag den 3. november kl. 19.00-ca. 21.30 mødes den nye musiklytteklub i Salen på Næstved Bibliotek. Medbring dine danske yndlingsalbums på enten vinyl eller CD og snak med de andre deltagere i lytteklubben om, hvorfor du godt kan lide lige netop den musik.

  Gratis - tilmelding på mail til Richard Hansen på riccie41@yahoo.dk

  Fællessang på biblioteket
  Fredag den 5. november kl. 10.10 er der "Fællessang på Næstved Bibliotek", hvor du kan opleve glæden ved at synge sammen. Vi synger sange fra den seneste udgave af Højskolesangbogen. Og hver sang ledsages af en introduktion, ligesom en pianist vil akkompagnere og "forsangere" vil synge for. Gratis - bare mød op.

  Kontakt:

  Bibliotekar Mads Dyhr-Rasmussen tlf.: 55884124 email: majra@naestved.dk

  Kulturformidler Martin Rosvang Jensen email: mrojen@naestved.dk

  Bibliotekar Vibeke Sølling tlf.: 5588 4123 email: visje@naestved.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/spil-dansk-pa-biblioteket?releaseId=13633557

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **