PRM / Lyngemetoden: Danmarks første uddannelse i positiv tænkning

  Pressemeddelelse fra CKU

  Danske folkesygedomme

  Vi lever i et samfund der producerer psykiske lidelser på samlebånd. I dag er det "normalt" at lide, og det eneste svar (læs løsning) den offenlige sektor har, er sygemelding og lykkepiller.

  Som samfund tackler vi lidelser - men desværre uden den store succes

  På "CKU, Center for Kognitiv udvikling" finder vi det decideret idioti, at sygemelde danskeren med recept på lykkepiller. Det er nærmest en pinlig løsning. Vores erfaring er, at psykiske lidelser oftest kommer af personlige- eller sociale problemer. At sygemelde folk gør typisk, at folk får det værre! Sygemeldingen medfører, at de får mere tid til det, der i første omgang har skabt deres depression, stress og angst, nemlig OVERTÆNKNING og BEKYMRINGER.

  Over 50% af vores testpersoner bevidner, at deres læge, sagsbehandler eller tidligere psykolog anbefalede piller som løsning. Samfundets løsning har ikke båret frugt. Netop derfor oplever vi relevansen af Lyngemetoden.

  En pille tager smerten - ikke årsagen

  Vi ser meget kritisk på nutidens løsning med flere piller. Mens læger og medicinalindustrien vil redde dig med flere piller, vil Lyngemetoden gerne rede danskerne med nye færdigheder. Netop færdigheder der har vist sig, at give resultater. Derfor er nye færdigheder, det centrale Lyngemetoden. Gennem en struktureret syv måneders periode, har vi forsøgt at implementere ny viden, rutiner og vaner i menneskers liv - og det VIRKER.

  Vi har opnået en stor pålidelig dokumentationsstyrke. 53 personers individuelle historie og proces er filmet, om hvorledes Lyngemetoden har gjort dem langt mere positive og lykkelige. Disse videoer frigiver vi løbende fra i morgen.

  Lyngemetoden er ikke:

  • for psykisk syge, de kan med fordel gå til psykolog.
  • coaching, hvor man selv skal finde et svar.
  • alternativt behandling.

  Lyngemetoden er et uddannelsesforløb der uddannelse mennesker til et lykkeligt liv uden lidelser. Igennem livsstilssamtaler®, daglige videoer, kurser, foredrag, uddannelsesmanual, bestående at en lang række strukturede øvelser, ændrer uddannelsen menneskers tankeprocesser.

  Onsdag kl. 12 åbner vi for uddannelsen og vi starter med at tilbyde vores nye bog/e-bog/lydbog gratis.

  Venlig hilsen

  Søren Lynge

  Ekspert i Positiv Tænkning

  www.lyngemetoden.dk

  CKU Center for Kognitiv Udvikling

  Ågerupvej 66

  2750 Ballerup

  Tlf. +45 60194460

  www.sorenlynge.dk

  mplynge@me.com

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/lyngemetoden-danmarks-forste-uddannelse-i-positiv-taenkning?releaseId=13562781