Pris: Så meget kostede saltomortale fra politibil


  Arkivbillede. Episoden blev fanget på video – se den i bunden af artiklen.

  En video af en mand, som løber henover en politibil og laver en saltomortale, er gået viralt på nettet.

  Nordjyllands Politi har nu udsendt en pressemeddelelse om episoden, der fandt sted i Bispensgade for enden af Jomfru Ane Gade i Aalborg søndag den 24. juli klokken 04:45 om morgenen.

  Like localeyes.dk på Facebook

  En patruljebil fra Nordjyllands politi var netop kommet til Bispensgade, og der befandt sig to politifolk i patruljebilen, mens den holdt parkeret på stedet.

  Pludselig kom en mand løbende hen imod bilens front, og manden løb op over motorhjelmen og hen over taget, og han sprang ned fra taget af bilen med en saltomotale.

  Herefter løb manden væk fra stedet.

  Begge politifolk i bilen satte hurtigt til fods efter manden, der kort derfra blev fundet. Han forsøgte at gemme sig et pizzeria.

  Manden, der var en 18 år og fra Nørresundby blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, den unge mand fik en bøde på 1500 kr.

  Politibilen er blevet grundigt undersøgt, men der var ingen skader på bilen, så den 18-årige slipper formentlig billigt.

  – Vi fraråder unge mennesker i at lave lignende hændelser, idet det er ulovligt og kan medføre større erstatningskrav samt muligheden for at komme til skade, afslutter Nordjyllands Politi.