Hverdag blev mareridt: Tvunget rundt i byen af gangstertyper for at hæve penge og købe iPhones


Foto: Politiet


En ung mand blev tilsyneladende helt tilfældigt udvalgt af tre gangstertyper til at få en ganske almindelig hverdag forvandlet til et veritabelt mareridt.

Det skete torsdag den 24. november 2022.

Mareridtet startede på Banegårdspladsen i Aarhus C, da en ukendt person henvendte sig til ham.

Kort efter kom yderligere to personer og sluttede sig til.

De tre personer tvang nu den 25-årige mand til at hæve nogle tusinde kroner til dem fra en hæveautomat på Banegårdspladsen.

Senere lykkedes det de tre gerningsmænd at fortsætte med at få den unge mand til at hæve endnu flere kontanter, tusindvis af kroner fra forskellige hæveautomater i Aarhus midtby.

De forsøgte også at få den forurettede til at købe tre iPhones til dem i en forretning på Søndergade i Aarhus C.

Købet mislykkedes, men de tre personer slap afsted med offerets kontanter, inden politiet blev kaldt til stedet.

Østjyllands Politi offentliggør nu billeder af de tre formodede gerningsmænd og beder om offentlighedens hjælp til at få dem identificeret.

De tre personer beskrives som:

• A: Mand, mellemøstlig af udseende, 30-35 år, sort hår, kortklippet fuldskæg. Var iført en mørkegrøn dunjakke uden hætte, mørke bukser og New Balance sko med hvid sål og orange logo.

• B: Mand, mellemøstlig af udseende, 30-35 år, sort hår, der er kort i siderne og længere på toppen, mørkt fuldskæg. Var iført en hvid jakke med hætte og sort lynlås, blå cowboybukser med huller på knæet og sorte sko med hvid kant.

• C: Mand, mellemøstlig af udseende, 30-35 år, sort hår, kortklippet fuldskæg. Var iført en grå hættetrøje, lyse bukser og sorte Adidas sko med hvide Adidas striber og hvid sål. Havde grålig rygsæk på.

Du kan ringe til politiet på telefonnummer 114, hvis du har oplysninger i sagen.