Efterlysning af fire mænd for bilbrand i Brøndby


Københavns Vestegns Politi vælger nu at offentliggøre en overvågningsvideo, der viser fire mænd, der skaffer sig adgang til et lukket område hos en bilforhandler i Brøndby og sætter ild til en række biler.

De fire gerningsmænd indfandt sig søndag den 11. september 2016 omkring kl. 23.45 på Tjørnevangen 8, i Brøndby og satte ild til flere biler. Gerningsmændene trængte ind ved at klippe hul i et trådhegn. Herefter viser overvågningsbillederne hvordan de knuser ruder på flere biler, hælder brandbar væske ind fra en medbragt benzindunk og sætter ild på.

De fire mænd signalement:
A: Mand, iført sort joggingtøj med markant bred hvid stribe på bukser og overdel.
B: Mand, iført grønlig hættetrøje, cowboybukser, bæltetaske, sorte kondisko, medbragte en grøn benzindunk.
C: Mand, grå hættetrøje af mærket Nike, sorte joggingbukser af mærket. Adidas.
D: Mand, sort hættetrøje og markant grønlig hætte og snører, sorte joggingbukser af mærket. Adidas, handsker, mørke kondisko.

– Det er tydeligt for os, at der her ikke er tale om utilpassede unge der brænder tilfældige biler af. Her er der tale om særdeles kvalificeret ildspåsættelse hos en helt specifik bilforhandler, hvor gerningsmændene i forvejen har skaffet sig adgang ved at klippet sig igennem et kraftigt trådhegn, siger politikommissær Søren Puggaard.

Københavns Vestegns Politi hører gerne fra borgere der kan genkende gerningsmændene på billederne eller kender til episoden. Politiet vil bla. gerne høre fra borgere som kan have set én eller flere af disse gerningsmænd fylde benzin på en grøn benzindunk op til gerningstidspunktet.

Hvis du har informationer i sagen, så sidder politiet klar ved telefonerne på 43861448