Chock på overvågning: Mand gik rundt og satte ild til bil og kørestol


Tirsdag formiddag kunne en mand kun se hjælpeløst på, da en mand satte ild til både hans kørestol og ældre Toyota – heldigvis var han ikke hjemme i huset hvor en mand gik amok med brandbare væsker.

Mens manden hærgede på hans ejendom sad han og ventede på sin mad på McDonalds, ved et rent tilfælde tjekkede han sin ejendoms videoovervågning – og får et chock.

Kameraerne viser en mand som smadrer en siderude i hans bil, hælder benzin ind i bilen – og sætter ild til bilen. Forurettedes kørestol fik et øjeblik efter samme tur med en del benzin og en tændstik, et forsøg på at få sat ild til en elscooter kiksede dog for gerningsmanden.

Kort efter klokken 11 var både politi og brandvæsen fremme på ejendommen på Såderupvej, og betjente fra Fyns Politi anholdte kort efter ildspåsættelsen manden, der blev set på overvågningsbillederne og som på videoen her ses blive ført væk, idført fuld dna-dragt til sporbevaring.

Hvorfor manden pludselig skulle sætte ild til forurettedes ejendom på denne måde er tirsdag aften endnu ukendt, men der kan være tale om en nabostrids-lignende situation.

.

.