Efterlyst: Kastede molotovcocktail ind i Bodega med tilhørende beboelse


Foto: Politiet


Nordsjællands Politi efterlyser de to personer på billedet.

Det sker i forbindelse med en sag, hvor der blev sat ild på Bodega Stalden med tilhørende beboelse på Græsted Hovedgade.

Brandstiftelsen skete den 28. marts klokken 01.46 ved, at der blev kastet en Molotovcocktail gennem et vindue på bagsiden af bygningen.

Et overvågningskamera i området har optaget to personer komme gående ved Gribskovhallen forud for brandstiftelsen, og de to personer efterlyses nu i forbindelse med efterforskningen af sagen.

Ud fra videoovervågningen beskrives de to personer som:

A: person, almindelig til slank af bygning, iført mørk jakke med hætte, mørke bukser med lys/hvid bred lodret stribe på siden af det nederste højre bukseben og hvid/lys bred lodret stribe på siden af øverste venstre bukseben lyse/hvide sko, bar en hvid genstand, som lignede en plasticpose, foran sig.

B: person, almindelig af bygning, iført mørk dyneagtig jakke med hætte, mørkt tørklæde lignende for ansigtet, lyse bukser med mørk/sort lodret stribe langs højre side, mørke/sorte sko med lys/hvid sål.

– Der er tale om en meget alvorlig sag. Derfor vil vi meget gerne høre fra borgere, som kan genkende personerne eller har andre oplysninger, der kan hjælpe i opklaringsarbejdet, siger Jakob Rahbek, leder af efterforskningen og politikommissær i Nordsjællands Politi.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114.