Tricktyve rullede mand i rollator: Kan du genkende dem?


Foto: Politiet. Til venstre mistænkt A og til højre mistænkt B. Læs politiets beskrivelser af dem længere nede i artiklen.


Hvem er disse to mænd?

Sådan spørger Københavns Vestegns Politi i en efterlysning.

Mændene er mistænkt fra at have stjålet en ældre mands pung og hævet et stort beløb på hans kreditkort.

Tyveriet skete tirsdag den 2. april kl. 14.45 i et supermarked på Nygårds Plads i Brøndby, hvor de to mistænkte ifølge videoovervågning følger efter den gangbesværede mand i butikken.

Ved kassen aflæser den ene gerningsmand koden, mens den anden spærrer ved udgangen, så deres offers rollator ikke kunne komme forbi – og i det øjeblik stjal den første gerningsmand pungen, hvorefter de forlod butikken sammen med en kvinde.

”Efterforskningen er nu kommet til et punkt, hvor vi går ud og beder offentligheden om hjælp til at identificere de to mænd og kvinden. Vi er interesseret i at vide, hvem de er, eller hvor de opholder sig,” siger vicepolitiinspektør Claus Bardeleben, Københavns Vestegns Politi.

Den ene – mistænkte A – er en mand, østeuropæisk af udseende, 27-32 år, 175-185 cm høj og almindelig af bygning. Han har sort hår, fuldskæg og iført sort hue, sort dynejakke, sorte bukser og sorte kondisko. Han havde en tatovering i nakken, der kunne minde om en bjergkæde eller bogstaver

Den anden – mistænkte B – er en mand, østeuropæisk af udseende, 24-30 år, 175-185 cm høj og almindelig af bygning. Han har sort hår og et kort fuldskæg. Han var iført en sort jakke med hætte, flænsede cowboybukser og sorte Nike sko.

Kvinden var østeuropæisk af udseende, 27-32 år, 160-170 cm høj og lettere kraftig af bygning. Hun har sort langt hår og var iført mørkt tøj – jakke, hættetrøje og joggingbukser samt sorte/hvide kondisko.

Københavns Vestegns Politi kan kontaktes døgnet rundt på telefon 4386 1448.