Maskeret mand amok: Brændte biler af og knuste ruder i villa

FREDERIKSVÆRK: En lille pige på 10-11 år var på nærmeste hold vidne til et voldsomt angreb på hendes hjem, søndag aften omkring kl. 22.30. To biler udenfor huset blev sat i brand, mens voldsmand knuste en lang række ruder i huset.

Det er uklart om der var andre i villaen end den lille pige og hendes mor, da overfaldet fandt sted på Hanehovedvej i Frederiksværk, søndag aften.

Politiet og brandvæsnet blev alarmeret om brand i de to biler opad huset, mens overfaldsmanden stak halen mellem benene og flygtede fra stedet inden brandfolk eller politiet nåede frem til den voldsomme scene.

Den lille pige stod iført nattøj udenfor huset med sin skræmte kanin i armene, mens politiet sikrede gerningsstedet og brandfolkene fik slukket ilden i bilerne, samt sikret at ilden ikke havde bredt sig til selve huset.

Om den lille pige og hendes mor reelt var målet for den feje overfaldsmand er natten til mandag fortsat uklart, idet politiet af naturlige årsager holder kortene tæt på kroppen i sagen. Vagtchefen for Nordsjællands Politi fastslår dog at der ikke var nogen som kom noget fysisk til ved overfaldet.

– Vi arbejder intenst på sagen, det skal ingen være i tvivl om og enhver som har nogen former for oplysninger i sagen eller har set noget før eller efter i området bedes straks ringe på 1-1-4, siger Vagtchefen for Nordsjællands Politi til Kriminalmagasinet Politirapporten.

Gerningsmanden beskrives som 30-35 år, 180-190 cm høj, kraftig af bygning, iført sort tøj samt sort maske. Han medbragte en benzinbeholder og et sort bat.

Overfaldet skete omkring kl. 22.30 på Hanehovedvej, lige ved Halsnæs Kampsportcenter – har du set noget eller ved du noget? Ring straks på 1-1-4.