Nyt i flise-kaster sag – endnu en bilist ramt af sten


(Politifoto af resterne af den 30 kilo tunge flise).

Fyns Politi beder om hjælp til at få identificeret to unge mænd, som blev set på Langesøvej broen søndag eftermiddag – kun få timer før en ca. 40 x 60 x 6 cm tyk betonflise ved 22-tiden blev kastet ned på motorvejen og ramte en personbil med mor, far og to børn.

Like localeyes.dk på Facebook

Fyns Politi har talt med et vidne, der søndag ved omkring klokken 15:20 tiden så to sydlandsk udseende unge mænd stå på broen over motorvejen, mens de så ud til at bøje sig ned over noget.

Samtidig har Fyns Politi modtaget en anmeldelse fra en tysk bilist, der lidt senere om eftermiddagen – mellem klokken cirka 15:30 og 16:00 - blev ramt af en sten, som bilisten er sikker på blev kastet ned fra broen.

-Det gør pludselig de to unge mænd, der blev set på Langesøvej broen meget interessante i forhold til hændelsen om aftenen, hvor familien i bilen blev ramt en af en betonflise, der blev kastet ud fra broen, siger Anders Lundegaard, politikommissær hos Fyns Politi.


Fyns Politi beder derfor bilister, der kørte over Fyn søndag eftermiddag mellem klokken cirka 15 og klokken cirka 22 kontakte politiet, hvis de har set de unge mænd på broen eller har andre oplysninger, der er interessante i sagen.

Fyns Politi vil også gerne høre fra folk i området omkring Langesøvej/Vissenbjerg/Kildebjerg, der kan have set de to unge mænd eller som ved, hvem de er.

De to unge mænd beskrives som:

A: 15-20 år, sydlandsk af udseende, iført en grå hættetrøje

B: 15-20 år, sydlandsk af udseende, iført sort eller gråt tøj.

Person B beskrives som lidt lavere end person A.