Kæmpe brand på havnen i Odense var påsat


Havnen i Odense søndag den 31. januar.


De foreløbige undersøgelser efter branden søndag eftermiddag hos virksomheden Marius Pedersen på Havnegade i Odense har vist, at der måske er tale om en påsat brand. Derfor efterlyser Fyns Politi nu oplysninger om en mand, der stod og så på branden.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Det skriver Fyens Politi i en pressemeddelelse:

-Vi kan endnu ikke sige noget endeligt om brandårsagen, men resultaterne fra de foreløbige undersøgelser betyder, at vi desværre ikke kan udelukke, branden var påsat. I den forbindelse vil vi gerne høre fra vidner, der kan have set en mand, der befandt sig i området, siger politikommissær Danny Glintborg fra Fyns Politi.

Flere vidner, politiet har talt med, har bemærket manden, der stod på Havnegade overfor brandstedet. De beskriver ham som 170 – 180 cm høj og almindelig til kraftig af bygning. Han var iført mørkt tøj.

-Vi vil gerne vide, hvad manden foretog sig i området, og vi vil gerne i forbindelse med ham, så vi finde ud af, om vi kan udelukke ham fra vores efterforskning, siger Danny Glintborg.

Ved branden i Marius Pedersen blev værdier for omkring 100.000 kroner ødelagt. Desuden var der en del skader på anlæg og materiel. Ingen mennesker kom noget til.