19-årig offer i brutalt overfald – tæsket af 10-20 mænd iført Bandidos logo


Gerningsstedet i Helsingør, tirsdag aften.

Svært bevæbnet politi rykkede tirsdag aften ud til Hestens bakke, hvor en 19-årig mand var blevet grundigt gennemtæsket af op mod 15 gerningsmænd, som var iført trøjer med Bandidoslogoer.

Det fortæller et øjenvidne til Ekstra Bladet.

Nordsjællands Politi blev alarmeret om et voldsomt masseslagsmål ved 19-tiden, men det viste sig at være et brutalt overfald på en person med mange gerningsmænd.

Ifølge øjenvidnet spillede den 19-årige op til ballade ved smide grene efter nogle biler ude på Borgmester P. Christensvej.

Pludselig kommer en større mængde biler frem til stedet i høj fart, og den 19-årige mand bliver jagtet til fods af op mod 20 mænd iført trøjer med Bandidos logo, fortæller vidnet.

Den 19-årige mand blev indhentet og slået i jorden under en byge af slag og spark udfor Hestens Bakke nr. 2, hvor blod på jorden og på diverse gelændere vidnede om det voldsomme overfald.

Under overfaldet så vidner flere jernrør, som formentlig er brugt til at gennemtæve den 19-årige mand – et af disse blev senere samlet op af betjentene, som indsamlede de tekniske spor på stedet.

Betjente bevæbnet med kraftige automatvåben og skudsikre veste rykkede ind i Vapnagård, og sammen med både uniformerede og civile patruljer fik de sikret stedet så ambulancer og akutlæge kunne rykke ind til den sårede mand.

Det viste sig at den unge mand var så ilde tilredt, at en lægehelikopter blev tilkaldt for at flyve ham til RH Traume – den præcise tilstand hos den 19-årige er endnu ukendt.

Området blev afspærret, så betjentene uforstyrret kunne indhente spor på stedet i form af blandet andet DNA fra en række blodpletter på stedet.

Det forlyder, at offeret er banderelateret, men det ønsker politiet hverken at af- eller bekræfte.