Forbipasserende redder hus fra brand med haveslange

To unge forbipasserende opdagede, at huset var i brand. De slog straks alarm, hvorefter de begyndte at slukke ilden med en haveslange med hjælp fra naboen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Der var ingen hjemme i huset, der ligger på Rosenvænget i Korsør, så husejerne kan formentlig takke de to vakse forbipasserende for, at villaen stadig står.

– Da vi ankommer til stedet er branden næsten slukket, takket være de to unge mennesker, der opdagede branden, så opgaven var at få huset ventileret for røg, og så lidt efterslukning på bagsiden af bygningen, hvor branden var opstået, oplyser Daniel Weinreich indsatsleder hos Slagelse Brand og Redning.

– Der kom pludselig to unge mennesker løbende hen af vejen, hvor de råbte om der var tilkaldt hjælp. Der gik det op for mig, at der var brand i huset, hvor vi løb om i haven og fandt en haveslange, som vi slukkede ilden med. Der var mange flammer, og ilden havde allerede fat i gardinet indenfor, da vi kom om i haven. Jeg er sikker på at huset havde fået store brandskader, hvis vi ikke var kommet lige der, fortæller naboen til 112news.dk

Hvordan branden er opstået vides ikke, men politiet vil nu undersøge om branden var påsat.