23-årig mand forsøgt skudt tre gange på et år

En 23-årig mand fra Brønshøj var igen målet for skyderi natten til tirsdag.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Ved den nye Moske på Nørrebro i Aldersrogade blev den 23-årig beskudt i sin bil. Nogle af skuddene ramte frontdøren til Moskeen.

Det er tredje gang inden for et år at der er blevet skudt efter ham i København.

LÆS OGSÅ: Mand skudt ned i København juleaften
LÆS OGSÅ: Skyderi i Bellahøj: Bil med skudhul
Den 1. februar i år kom den 23-årig kørende med sin familie i bilen Ved Bellahøj-husene i Brønshøj, da der blev skudt efter ham med automatvåben. Heldigvis blev ingen personer ramt, men der var flere skudhuller i hans bil.

LÆS OGSÅ: Skud mod bil: Kvinder og børn sad på bagsædet
LÆS OGSÅ: Bandekrig: To anholdt for drabsforsøg juleaften
Nogle uger efter blev den 23-årig og hans bror anholdt og sigtet for et drabsforsøg i en spillehal på Frederikssundsvej juleaften sidste år. Der blev en 34-årig mand såret af flere skud, da to personer kom ind og gik målrettet ham.

LÆS OGSÅ: Flere personer anholdt efter skyderi på Amager
De blev begge to frifundet for sigtelsen. Men den 23-årig havde noget reststraf fra tidligere forhold og blev løsladt d.5 december.

Allerede fem dage efter var den 23-årig målet for skyderi d.10 december på Amager. Der blev han jagtet af en bil, hvorfra der blev skudt efter ham. Et af skuddene ramte hans bil. Politiet fandt flere patronhylster i området ved Greisvej på Amager.

Local Eyes har snakket med den 23-årig. På spørgsmålet om hvorfor han bliver beskudt, svarer han, at han ikke ved det.

Politiet har tidligere udtalt til Ritzau, at det er en intern kamp i bandegrupperingeren Brothas. Den 23-årig understreger overfor Local Eyes, at han ikke er en del af Brothas eller nogen anden bande.

Politiet har været ude og sige i dagspressen, at der er blevet skudt tilbage fra den 23-åriges bil.

– Det er fuldstændig uacceptabelt, at de ligger og skyder efter hinanden på åben gade, hvor det kan gå ud over hvem som helst, siger politikommissær Steffen Th. Steffensen til ekstrabladet.dk

Den 23-årig fortæller Local Eyes, at han ikke har skudt tilbage og hvis politiet påstår det, så er det forkert.

Like localeyes.dk på Facebook
– Hvis jeg havde skudt tilbage mod mine angribere, så ville jeg ikke være på fri fod i dag. Jeg ville være anholdt og fængslet, fortæller den 23-årig til Local Eyes.