Kritisk kvæstet under bandeopgør: Blev påkørt med bil og fik tydelige skader på krop og hoved


Arkivfoto


Torsdag aften var en større gruppe personer involveret i et voldsomt sammenstød ved en tankstation i Tilst.

En person blev kritisk kvæstet ved at blive påkørt med bil.

En anden person blev stukket flere gange, formentlig med en kniv.

Politiet rykkede talstærkt ud, men kort forinden deres ankomst var flere personer flygtet fra stedet i bil og til fods.

Få minutter senere fik politiet en ny anmeldelse om, at en ung mand var blevet indbragt til hospitalet i Skejby med snitsår – muligvis fra knivstik – flere steder på kroppen.

Den pågældende person, en 22-årig mand, modtog behandling på hospitalet og blev senere udskrevet.

På selve gerningsstedet i Tilst traf politiet kort tid efter ankomsten en 24-årig mand, som formentlig var blevet bevidst påkørt i forbindelse med det voldelige sammenstød mellem gruppen af yngre mænd.

Den 24-årige havde tydelige skader på kroppen og i hovedet, og han blev bragt til hospitalet til akut behandling, hvor han blev indlagt i kritisk tilstand med flere behandlingskrævende skader som følge af påkørslen.

Vidner efterlyses – politiet mistænker internt opgør
Et større område blev afspærret omkring tankstationen i Tilst ved midnatstid, hvor flere patruljer blev tilkaldt for at foretage sporsikring og indhente videoovervågning fra stedet.

”Vi har en klar formodning om, at der er tale om et internt opgør i det kriminelle miljø, hvor en form for forudgående uoverensstemmelser mellem en gruppe yngre mænd fra det vestlige Aarhus endte i det voldsomme sammenstød torsdag aften,” siger vicepolitiinspektør Thomas Schouby fra Østjyllands Politi.

Han tilføjer: ”Nu skal vi have efterforsket sagen nærmere for at få klarlagt et hændelsesforløb i sagen, hvor de involverede parter normalt ikke ønsker at samarbejde særlig meget med politiet,” siger han.

I forbindelse med efterforskningen af sagen efterlyser Østjyllands Politi vidner til det voldelige overfald. Hvis man har viden om sagen, bedes man ringe til politiet på telefonnummer 114.

To efterladte biler fra gerningsstedet er blevet beslaglagt af politiet. Afspærringen blev ophævet igen tidligt fredag morgen og Tilst Parkvej genåbnet kort før kl. 07.00.