Sort bokser lammetæver racistisk internet-plageånd

Den ubesejrede sværvægtsbokser, Deontay Wilder lammetæver i denne video den racistiske wannabe bokser, Charlie Zelenoff.

Like localeyes.dk på Facebook

Charlie Zelenoff har gennem længere tid kommet med flere nedladende bemærkninger om den afroamerikanske mesterbokser på forskellige sociale medier.

Flere af bemærkningerne har været af racistisk karakter og selv Deontays meget syge datter har stået for skud. Deontay Wilders lille datter er diagnosticeret med rygmarvsbrok.

Sværvægtsbokseren fik nok og tog imod udfordringen om en boksekamp mod hans internet-plageånd i Hollywood Boxing Gym, og her fik plageånden en ordentlig røvfuld.

Selv om Charlie løb rundt på gulvet og forsøgte at forvirre mesterbokseren, blev han flere gange slået i gulvet. Hver gang siger Deontay til sin plageånd.

– Rejs dig op, kom nu!

Til sidst stoppede mesterbokserens teamleder kampen. Ellers ville den meget mindre plageånd formentligt være blevet tværet ud på gulvet.

Der var vist ingen tvivl om, hvem der vandt boksekampen, men om denne det får internet-plageånden, Charlie Zelenoff til at stoppe sine hetz må tiden vise.