Justin Bieber – flygtet ud af USA og gemmer sig i Panama

Den for tiden udskældte popstjerne, Justin Bieber er flygtet fra USA og gemmer sig i Panama. For tiden er Bieber udskældt i USA, hvor han bor. Men her på stranden i Panama er han stadigvæk en superstjerne.

LÆS OGSÅ: Justin Bieber smider æg efter sin nabo

Da popstjernen gik en tur på stranden blev han helt omsværmet af skrigende teenagepiger, som er totalt ligeglade med Biebers udskejelser sidste weekend.

LÆS OGSÅ: Fuld og skæv Justin Bieber anholdt af politiet

Justin Bieber blev sidste weekend anholdt i Miami for at køre for stærkt uden kørekort. Samtidig havde han drukket spiritus og røget marihuana. Da betjentene ville anholde ham, nægtede han at tage hænderne frem. Efter at betjentene havde truet Bieber med magtanvendelse, lod han sig lægge i jern.

LÆS OGSÅ: Justin Bieber løsladt mod kaution

Han står overfor sigtelser om kørsel uden kørekort, overtrædelser af fartbegrænsningerne, kørsel i påvirket tilstand og nægtede at lade sig lægge i håndjern. Han blev dog løsladt mod den normale kaution på 2.500,- dollars.

LÆS OGSÅ: Justin Bieber bliver løsladt fra politistationen

Derefter har kritikken af popstjernen taget til. Kritikere til Justin har startet en underskriftindsamling for, at få udvist Bieber fra USA og hjem til Canada. Over 40.000 personer har indtil nu skrevet under.

Like localeyes.dk på Facebook

Naboerne har flere gange haft deres problemer med Justin Biebers vilde liv. Han har kørt for stærkt i det ellers fredelige kvarter i Calabasas, Californien. Han for nogle uger siden morede Bieber med, at smide æg på sin nabos hus. Naboen optog en højrystet diskussion mellem en vred nabo og en ophidset Bieber.