Tv: Justin Bieber forlader i vrede koncert i Oslo


Video fra Justin Bieber Instagram.


Det var noget af en fuser for de mange fans, der torsdag aften var i Oslo for at høre deres idol Justin Bieber synge.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

For efter kun én sang valgte den canadiske popsanger pludseligt at forlade scenen.

Efter at have sunget hittet “Boyfriend” opdager sangeren, at der var spildt vand på scenegulvet og lånte en skjorte af en fra hans hold, så han kunne få det tørret op.

Men et par ihærdige teenagepiger blev ved med at hive i skjorten, og det fik Bieber op i det røde felt.

-Stop. Hold op. Hey, hvad har jeg lige sagt til jer?, sagde sangeren, før han pludselig drejede omkring og smed sin mikrofon.

– Jeg spiller ikke denne her koncert, sagde han og stormede ud bagved.

Fans fra hele Norden – her i blandt en del fra Danmark – var samlet i Oslo torsdag, hvor Justin Bieber i øjeblikket er på besøg som led i en længere promoveringstur i forbindelse med et nyt album.

Her skulle sangeren give en smagsprøve på sit talent og synge en håndfuld sange for fans, der havde vundet billetter til oplevelsen, men det blev altså kun til en enkelt, før den 21-årige stjerne forlod sit eget show i et raserianfald.

I et stykke tid prøvede de fremmødte fans skiftevis at råbe på ham og at synge hans hits for at lokke ham frem igen, men uden held.

En af dem, der var med ved eventet, var 14-årige Laura Esmark Kristensen fra Hedehusene.

Hun havde først svært ved at tro på, at sangeren mente det seriøst, at han ikke ville vende tilbage til scenen.

– Jeg så godt hvad der skete, men jeg tænkte, det var en joke. Da jeg så fandt ud af, at det var rigtigt, så blev jeg rigtig ked af det, siger hun til Ritzau.

Laura Esmark Kristensen var er blandt de otte danske fans, der havde vundet et personligt møde med sangeren, og det var lidt et plaster på såret, at hun trods alt fik den oplevelse.

– Jeg var så heldig, at jeg mødte ham inden koncerten, men jeg har rigtig ondt af dem, der kun var der for koncerten, og som bare må tage hjem igen, siger hun.

Tidligere på dagen havde Bieber aflyst en række interviews med begrundelsen, at han var træt, men han gennemførte dog et norsk talkshow, der skal vises i tv på et senere tidspunkt.

Efterfølgende har Justin Bieber skrevet på Instagram, at han er ked af, at han har skuffet de fans, der skulle have set ham spille.

– Jeg håndterer ikke altid tingene korrekt, men jeg er et menneske, og jeg arbejder på at blive bedre til at tænke, før jeg handler, skrev han.

Justin Bieber tog ifølge den norske avis VG direkte fra den aflyste koncert ud til den norske lufthavnen Gardermoen for at forlade Norge.

/ritzau/