Justin Bieber skal smides ud af USA


Arkivfoto


Det mener knap 275.000 personer, der har sat deres navn på en underskriftsindsamling på Det Hvide Hus’ hjemmeside.

Det kræver mindst 100.000 underskrifter, før USA’s præsident vil overveje at tage et emne op til drøftelse, men fredag meddelte Det Hvide Hus, at de ikke vil kommentere sagen.

Det Hvide Hus har ret til at afvise visse underskriftsindsamlinger og forsøgte i stedet at udnytte opmærksomheden til at fokusere på landets immigrationspolitik.

Indsamlingen blev oprettet af en person, der kalder sig “J.A.” i Detroit 23. januar i år.

Det er samme dag, som Bieber blev tiltalt for i påvirket tilstand at have kørt om kap i en lejet Lamborghini med et kørekort, der var udløbet et halvt år forinden.

Episoden er blot en af adskillige opsigtvækkende episoder, hvor det 20-årige popidol har været på kant med loven. Få dage senere blev han sigtet for at have overfaldet en limousinechauffør i den canadiske by Toronto.

– Vi, USA’s befolkning, føler, at vi er blevet fejlagtigt repræsenteret i popkulturens verden, hedder det i begrundelsen for indsamlingen.

– Han truer ikke kun befolkningens sikkerhed, men han er også en forfærdelig indflydelse på nationens ungdom. Vi, folket, vil gerne fjerne Justin Bieber fra vores samfund, står der i underskriftsindsamlingen.

Justin Bieber bor og arbejder angiveligt under et særligt visum i USA for folk i underholdningsbranchen.

/ritzau/AFP

Leveret af Nyhedsbureauet Newspaq