Fuld og skæv Justin Bieber anholdt af politiet

Popstjernen, Justin Bieber blev torsdag formiddag anholdt for, at køre ræs i sin gule Lamborghini i gaderne i Miami. Politiet har også mistanke om, at popstjernen var fuld og skæv.

LÆS OGSÅ: Se Justin Bieber fyre sin Ferrari af

Bieber modsatte sig anholdelsen da betjentene ankom til hans hjem. Popstjernen nægtede at tage hænderne op af lommen, da betjentene bad ham om det. Til sidst lykkes det betjentene, at lægge Bieber i håndjern og fik ham kørt på politistationen i Miami FL. Han vil nu stå over for sigtelser om, at køre for stærkt i påvirket tilstand og modsætte sig anholdelse.

LÆS OGSÅ: Paparazzi dræbt i jagt på billeder af Justin Bieber

Kilder fortæller TMZ, at popstjernen havde røget joints og drukket tæt inden han satte sig ind i sin Lamborghini og skød den af i gaderne.

LÆS OGSÅ: Justin Bieber anklaget for vanvidskørsel

Justin Bieber har tidligere gjort sig uheldigt bemærket. Sidste gang var for en uges tid siden, da popstjernen smed æg på hans nabos hus.

LÆS OGSÅ: Justin Bieber smider æg efter sin nabo

Naboen optog en heftig råben og skrigen imellem popstjernen og naboen på hans mobiltelefon. Naboens hus blev fik skader for flere tusinde dollars. Politiet er i gang med at undersøge denne sag.

Like localeyes.dk på Facebook

Naboerne til Bieber har andre gange klaget over, at popstjernen kørte hensynsløst rundt i det ellers rolige villakvarter.