PRM / Regionshospitalet Randers inviterer til Åbent Hospital søndag 3. september

  Pressemeddelelse fra Regionshospitalet Randers

  Hvordan smager sygehusmad anno 2023, og hvad går det egentlig ud på, når hospitalerne vil være grønnere og mere bæredygtige? Det og meget andet kan borgerne blive klogere på søndag 3. september, når Regionshospitalet Randers inviterer til Åbent Hospital.

  Arrangementet foregår i hospitalets Læringscenter ved Akutmodtagelsen. Udenfor kan gæsterne få et indblik i, hvordan én af Præhospitalets ambulancer er indrettet, og hvad den har med af udstyr. Indenfor kan de møde mange af hospitalets forskellige faggrupper, som vil hjælpe dem med at se og prøve nogle af de instrumenter og apparater, som dagligt er i brug rundt på afdelingerne. Besøgende kan bl.a. prøve kræfter med kirurgisk håndarbejde, dog ikke i maveskind, men i flæskesteg.

  Dagen byder også på to guidede rundvisninger. Den ene går i Patientkøkkenet, som også byder på smagsprøver i løbet af dagen, mens den anden går rundt i ‘det skjulte hospital’, hvor der bl.a. gives et indblik i teknikken, som holder hospitalet i gang.

  Børn kan tage deres bamse med og få den tilset i Bamseklinikken.

  Tid: søndag 3. september 2023 kl. 10-13.

  Sted: Læringscentret, Akutmodtagelsen, Indgang B, Skovlyvej 9, 8930 Randers NØ.

  Foto må bruges i forbindelse med omtale af arrangementet. Krediteres Foto: Helle Brandstrup Larsen.

  Kontakt:

  Kommunikationschef Janni Ord Lundager email: janlua@rm.dk

  Journalist Mette Heilskov tlf.: 20 42 61 60 email: metgja@rm.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/release?releaseId=13713917&publisherId=13561340&lang=da

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **