PRM / Det er tid til at hædre erhvervslivet igen

  Pressemeddelelse fra Tønder Kommune

  Når Tønder Kommune og Tønder Erhvervsråd endnu en gang inviterer til den festlige prisuddeling for at hædre erhvervslivet, vil det i år finde sted i Musik- og Teaterhuset i Toftlund. 

  “I mange år har Erhvervslivets Prisuddeling været en fast tradition, og Iværksætterprisen har altid været en del af denne tradition. Men i år har vi besluttet at ændre Iværksætterprisen til SMALLBusiness Prisen for bedre at anerkende og integrere de små virksomheder, der også gør en bemærkelsesværdig værdi. forskel i vores kommune. Vi ønsker at anerkende de virksomheder, der ikke kun starter op, men også dem, der fortsætter med at drive forretning med passion, innovation og engagement. Ved at ændre prisen ønsker vi at fremhæve vigtigheden af små virksomheder i vores erhvervsliv og den værdi, de tilføjer til vores samfund,” siger Peter Engel-Andresen, direktør for Tønder Erhvervsråd.

  Dørene åbner kl. 16.00, hvorefter festlighederne vil begynde. I løbet af aftenen vil følgende priser blive uddelt:

  • Erhvervsprisen’23 – Præmie 15.000 kroner sponsoreret af Kreditbanken Tønder
  • Den Sociale Virksomhedspris 2023 – Præmie 5.000 kroner pr. vinder sponsoreret af Tønder Kommune
  • CSR-mærker Tønder Kommune 2023-2024
  • SMALLBusiness Prisen’23 – Præmie 10.000 kroner sponsoreret af udvalgt dommerkomité
  • Initiativprisen’23 – Præmie 10.000 sponsoreret af bestyrelsen af Tønder Erhvervsråd

  Der vil være mulighed for netværk mellem præsentationerne, og som traditionel byder, vil der også være underholdning.

  Borgmester Jørgen Popp Petersen, som blandt andet vil præsentere Tønder Kommunes CSR-mærke for de deltagende virksomheder, siger, at han ser frem til at fejre erhvervslivet. 

  “Det er hvert år en glædelig begivenhed at uddele priser til erhvervslivet, for et godt erhvervsliv er en vigtig forudsætning for Tønder Kommune. Der findes utrolig mange spændende og gode virksomheder i Tønder Kommune, og det vil vi fra kommunens side gerne være med til at kl. sætte pris på. Jeg er også rigtig glad for, at der er lagt et socialt element ind i prisuddelingen, så også de virksomheder, der tager et socialt ansvar, bliver belønnet for det med CSR-mærket og Den Sociale Virksomhedspris”, udtaler borgmester Jørgen. Popp Petersen.

   

  Hjælp os med at nominere virksomhederne

  Kender du…

  … en virksomhed, der har udmærket sig særligt i 2023 og aktivt bidraget til at skabe vækst, visioner og innovation?

  … en virksomhed, der har vist bemærkelsesværdigt engagement, initiativ og bidrager til at fremme iværksætterkulturen og/eller erhvervslivet i kommunen?

  … en virksomhed, der skildrer sig ud ved at vise lokalt socialt ansvar?

  Nu er det tid til at nominere din kandidat og give dem et skulderklap!

  På mandag d. 28. august starter nomineringsperioden, og for at nominere til Erhvervsprisen eller SMALLBusiness Prisen kan det gøres via Tønder Erhvervsråds hjemmeside, mens nomineringer til Den Sociale Virksomhedspris og CSR-mærker kan findes på Tønder Kommunes hjemmeside. Kriterierne for priserne kan også findes på disse hjemmesider.

   

  Kontakt:

  Borgmester Jørgen Popp Petersen email: jrp@toender.dk

  Direktør Tønder Erhvervsråd Peter Engel-Andreasen tlf.: 24 83 63 13 email: peeng@toender.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/release?releaseId=13713936&publisherId=13561000&lang=da

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **