PRM / Fynske Bank åbner afdeling i Aarhus

  Pressemeddelelse fra Fynske Bank

  Fynske Banks ni filialer på Fyn og i Østjylland bliver snart suppleret med endnu en filial. I dag offentliggør banken, at man har besluttet at åbne en ny afdeling i Danmarks næststørste by Aarhus.

  Fynske Bank leder fortsat efter den rigtige lokation, men har rekrutteret den nye Aarhus-filials kommende direktør. Af respekt for nuværende ansættelsesforhold er navnet på den nye direktør dog endnu ikke offentligt.

  “Vi glæder os over, at det er lykkedes os at tiltrække en stærk, lokal profil, som personificerer vores værdier om troværdighed, nærvær, købmandskab og fremsyn og bliver ankeret i vores nye filial. Vi skal nu have fundet en egnet lokation til filialen og har igangsat processen med at finde et stærkt team på forventeligt 8-10 rådgivere,” siger adm. direktør i Fynske Bank, Henning Dam.

  Stort potentiale i Aarhus
  Ifølge direktøren er Aarhus et oplagt valg for en ny filial, og han tror på, at Fynske Bank som lokalbank kommer til byen med et appellerende tilbud til aarhusianerne.

  “Udover at være Danmarks næststørste by sker der rigtig mange spændende ting i Aarhus. Der er et stærkt erhvervsmiljø for både startups og etablerede virksomheder. Der er også et rigt kulturliv, og så er Aarhus både en studie- og tilflytter by. Så det er helt oplagt og attraktivt for Fynske Bank at kigge mod Aarhus, og derfor sætter vi nu alle kræfter ind på at etablere en stærk filial i byen,” siger Henning Dam og fortsætter:

  “Vi er en sund og velkonsolideret lokalbank, som møder vores kunder i øjenhøjde og med nærvær og individuelle løsninger. Og så tror vi på, at nøglen til vores succes ligger i en tydelig lokal forankring og beslutningskraft. Det handler både om, at vores kolleger tager aktiv del i deres lokalsamfund, men også at vi gennem vores fondsejerskab er en aktiv lokal spiller i vores markedsområder og støtter kultur-, forenings- og idrætslivet. Sidste år gav vi på den måde mere end 15 mio. kr. til lokale initiativer.”

  Aarhus er vigtigt element i vækstambitioner
  Med annonceringen af den nye filial i Aarhus tager Fynske Bank et nyt skridt i ambitionerne om at vækste sin samlede forretning.

  Henning Dam ser et uforløst potentiale for banken, og der er kapital til at investere i vækst, påpeger han.

  “Vi har som bank vores primære fokus på Fyn og Østjylland, og jeg ser her et marked, hvor vi kan vækste ganske markant og drage nytte af vores stærke kapital. I det lys spiller Aarhus helt naturligt en væsentlig rolle. Men jeg tror ikke, at man skal forvente, at vi kommer til at åbne mange nye filialer for at drive vækstpotentialet. Det kan meget vel også ske gennem en bedre penetration på vores hjemmebane og med nye initiativer,” siger Henning Dam.

  Fynske Bank har netop offentliggjort sit næstbedste kvartalsregnskab nogensinde og har tidligere opjusteret forventningerne til årets resultat til 140-165 mio. kr.

  Banken håber, at den nye filial kan slå dørene op i løbet af efteråret.

  Kort om Fynske Bank
  Fynske Bank har ni filialer på Fyn og i Østjyllandog har netop annonceret filial nummer 10 i Aarhus. Bankens hovedkontor ligger i Svendborg og beskæftiger 170 medarbejdere. Mere information på www.fynskebank.dk

  For yderligere information, kontakt venligst:
  Administrerende direktør Henning Dam, tlf. 62176500 eller 23437425

  Pressefoto:
  Fotos kan downloades fra https://www.fynskebank.dk/presse/

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/fynske-bank-abner-afdeling-i-aarhus?releaseId=13690898

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **