PRM / Sponsorstøtte lander i kurven hos Hejls IF

  Pressemeddelelse fra OK

  Gennem sin sponsoraftale med OK modtager Hejls IF et stort beløb til foreningskassen. Sponsorchecken lyder på hele 19.136,10 kroner.

  Man kan støtte Hejls IF ved at tanke hos Dagli’Brugsen Hejls. Det er nemlig OK og forhandleren, der udbetaler pengene til foreningen.

  “Sponsoraftalen med OK betyder rigtigt meget for os. Det er en indtægt, vi kan bruge til at gøre noget godt med. For eksempel havde vi ikke haft basket i nogle år, men så tilbød vi, at man kunne spille gratis. Der kom faktisk 18 spillere, og nu har vi fået gang i en lille basketafdeling igen. Sponsorpengene bidrager også til, at vi kan holde kontingentet nede og anskaffe nye redskaber, ” siger Anette Thomsen, formand for Hejls IF.

  Hun fortæller, at muligheden for at bakke op om klubben ved at tanke hos OK også giver anledning til god snak i byen.

  “Folk vil gerne støtte foreningen, når de hører, at man kan gøre det ved at få et OK-kort og knytte os til det, ” siger Anette Thomsen.

  OK-kunder sparer pengene op

  OK’s kunder har sparet pengene op til foreningen ved at tanke på deres OK-kort eller via OK’s app. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet.

  Sponsoraftalen betyder, at klubber og foreninger kan få fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. I alt kan 15 øre altså gå foreningernes vej, hver gang en bilist tanker en enkelt liter.

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/sponsorstotte-lander-i-kurven-hos-hejls-if?releaseId=13675177

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **