PRM / Lars Peter Ellinge Jakobsen er ny servicebyggeleder

  Pressemeddelelse fra Skou Gruppen

  “Jeg ville gerne ud af arbejdstøjet og over til skriveborde. Her arbejder jeg med at måle op, lave tilbud, få dem godkendt og sætte arbejdet i gang,” siger Lars Peter Ellinge Jakobsen om, hvordan han har fundet vejen til jobbet som servicebyggeleder hos Skou Gruppen.

  Han erkender at skrivebordsjobbet er noget helt nyt. Men et vist kendskab til Skou Gruppen har Lars dog. Tømrermester Peter Venø Nielsens far, Jens Venø Nielsen, valgte nemlig i 2005 at lægge sit tømrerfirma sammen med Skou Gruppen.

  Lars Peter Ellinge Jakobsen fortæller, at det bedste ved at være servicebyggeleder er at have kundekontakt og ansvar for at skabe gode relationer. Desuden sætter han pris på samarbejdet med kollegerne og oplever, at de er gode til at supplere hinanden.

  Lars Peter Ellinge Jakobsen bor i Hørsholm med sine børn på hhv. 12 og 17 år. Han har tidligere været deltidsbrandmand og er uddannet erhvervsdykker og han holder derfor af at dykke i fritiden. Derudover interesserer han sig for gamle amerikanske biler og går også og bygger om på et gammelt fritidshus på Lolland.

  Kontakt:

  Adm. direktør, partner

  Martin Skou Heidemann

  +45 28 35 80 15
  ms@skougruppen.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/lars-peter-ellinge-jakobsen-er-ny-servicebyggeleder?releaseId=13672677

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **