PRM / Tømrer vender tilbage som byggeleder

  Pressemeddelelse fra Skou Gruppen

  Kasper Kongshammer er 29 år og uddannet bygningskonstruktør fra KEA Københavns Erhvervsakademi i 2021. Senest har han arbejdet som byggeleder hos AK Service & Vedligehold A/S. Før det var han tømrer hos Larsen & Bülow Byg ApS og en kort overgang også hos Skou Gruppen.

  “Jeg kendte jo lidt til Skou Gruppen i forvejen og blev fristet af jobbet og de store projekter, som firmaet løser,” siger Kasper, der efter sin tiltræden er kommet på en omfattende renovering af den almene boligforening Grønnehaven i Taastrup.

  Her er Skou Gruppen lige gået i gang med en gennemgribende renovering, miljøsanering og modernisering af nedslidte men velbeliggende boliger for Taastrup almennyttige Boligselskab v/DAB.

  “Det er superspændende at være med i et projekt helt fra starten af. Min ambition er at gøre det godt og medvirke til nogle gode løsninger for bygherren. Det skal nok lykkes, for jeg har nogle erfarne kolleger omkring mig, som jeg kan sparre med,” siger han.

  Kasper Kongshammer bor lige nu i Vanløse med sin kæreste og parrets tilsammen tre drenge på 5, 6 og 6 år. Familien flytter dog snart til Stenløse, hvor de har købt et hus, som Kasper har renoveret fra kælder til kvist. Hvad fritiden skal bruges til? At ligge lidt på sofaen indimellem, griner han.

  Kontakt:

  Adm. direktør, partner

  Martin Skou Heidemann

  +45 28 35 80 15
  ms@skougruppen.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/tomrer-vender-tilbage-som-byggeleder?releaseId=13672678

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **