PRM / Sponsoraftale styrker samarbejde mellem Skårup IF og brugsen

  Pressemeddelelse fra OK

  Gennem sin sponsoraftale med OK modtager Skårup IF et stort beløb til foreningskassen. Sponsorchecken lyder på hele 31.399,79 kroner.

  Man kan støtte Skårup IF ved at tanke hos SuperBrugsen Skårup. Det er nemlig OK og forhandleren, der udbetaler pengene til foreningen.

  “Vi er superglade for aftalen med OK. Pengene medvirker til, at vi kan have et rigtigt godt tilbud til vores mange medlemmer. Samtidig er det en særlig god måde for os at arbejde sammen med vores brugs, som er central i vores lille by. Det er godt for klubben, og det er godt for vores lokale handelsliv, ” siger Arne Buch, formand for Skårup IF.

  OK-kunder sparer pengene op

  OK’s kunder har sparet pengene op til foreningen ved at tanke på deres OK-kort eller via OK’s app. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet.

  Sponsoraftalen betyder, at klubber og foreninger kan få fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. I alt kan 15 øre altså gå foreningernes vej, hver gang en bilist tanker en enkelt liter.

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/sponsoraftale-styrker-samarbejde-mellem-skarup-if-og-brugsen?releaseId=13671848

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **