PRM / Anne Sophie Bonefeld er ny kommunikationschef for Dyrenes Beskyttelse

  Pressemeddelelse fra Dyrenes Beskyttelse

  Anne Sophie Bodenfeld er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har en Master Degreee i internationale relationer, Boston University. Hun har et CV, der er i den grad er præget af ønsket om at hjælpe. Den 56-årige horsensianer har arbejdet med presse og kommunikation i fem nødhjælpsorganisationer. Karrieren har budt på to længere udlandsophold for Anne Sophie og familien, senest 2,5 år som regional kommunikationschef for UNICEF i Sydasien med bopæl i Nepal. Siden Corona-pandemien satte en stopper for udstationeringen har Anne Sophie brugt sine kompetencer ved den enorme nødhjælpscentral, UNICEF Supply Division, i Nordhavn i København.

  Nu flytter Anne Sophie Bodenfeld få kilometer til Dyrenes Beskyttelses kontorer i Søborg – og ind i dyrenes verden. Det er dog ikke fremmed land for hende.

  – Jeg er vokset op på et landsted, og er stor dyreven. Derfor er jeg utroligt glad for nu at kunne være med til at arbejde for den vigtige indsats for bedre dyrevelfærd, som Dyrenes Beskyttelse står for, siger Anne Sophie Bonefeld.

  Dyrenes Beskyttelse er Danmarks største og ældste dyrevelfærdsorganisation og arbejder med at skabe bedre forhold for landbrugsdyr, familiedyr og vilde dyr i naturen.

  – På trods af nogle fremskridt er der stadig alt for mange dyr, som lever under helt uacceptable forhold. En af de store opgaver bliver at klæde danskerne på til at forstå de konsekvenser, som den industrielle fødevareproduktion i dag har for dyr og natur, og skabe grobund for en transformation af landbruget i en mere bæredygtig retning i fremtiden, siger Anne Sophie Bonefeld.

  Ifølge Britta Riis, direktør i Dyrenes Beskyttelse, kommer Anne Sophie da også stadig til at gøre en reel forskel for mennesker og dyr i sin nye stilling.

  – Med Anne Sophie Bonefeld har vi fået et engageret menneske og skarp kommunikatør, som vil styrke Dyrenes Beskyttelses arbejde med at sætte det gode liv for millioner af dyr på dagsordenen og skubbe til udviklingen. Samtidig med at vi gør danskerne klogere på foreningens arbejde,” siger Britta Riis, direktør i Dyrenes Beskyttelse.

  Anne Sophie Bonefeld bor i Humlebæk med sin mand Nicolai Raastrup, og sine tre børn, Olivia på 19 år, Clara på 18 år og Gabriel på 15 år.


  Anne Sophie Bonefelds CV:

  Januar 2023: Kommunikationschef for Dyrenes Beskyttelse

  2020-2023: Kommunikationsansvarlig ved UNICEF Supply Division

  2017-2020: Regional kommunikationschef for UNICEF i Sydasien.

  2014-2017: Kommunikationsdirektør i Læger uden Grænser.

  2013-2014: Ekstern underviser på Danmarks Medie-og Journalisthøjskole.

  2010-2013: Kommunikationschef i Amnesty International, Danmark.

  2008-2010: Talsmand og pressemedarbejder, Internationalt Røde Kors (ICRC) i Israel og Palæstina.

  1997-2008: Journalist, Udlandsredaktionen, DR.

  2000-2001: Pressechef for FN’s børnefond (Unicef) i Kosovo.

  1997-1997: Pressemedarbejder for FN’s udviklingsprogram (UNDP) i Liberia.

  1996-1996: Talsmand og pressemedarbejder, Internationalt Røde Kors i Bosnien-Hercegovina.

  1995-1995: Talsmand og pressemedarbejder, Internationalt Røde Kors i Rwanda.

  1993-1995: Master Degreee i internationale relationer, Boston University.

  1988-1992: Uddannet journalist, Danmarks Journalisthøjskole.

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/anne-sophie-bonefeld-er-ny-kommunikationschef-for-dyrenes-beskyttelse?releaseId=13669016

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **