PRM / Stort boligbyggeri: Mosaikhjørnet leverer fliser til 152 badeværelser i nye ejerboliger i Roskilde

  Pressemeddelelse fra Mosaikhjørnet A/S

  I Roskilde er man lige nu godt i gang med udviklingen af den attraktive og kreative bydel, Musicon, hvor to etaper i boligområderne Bifaldet og Indfaldet er ved at blive opført. Og om få måneder kan de første nye beboere flytte ind. Boligerne ligger blandt flere af byens kulturinstitutioner, spisesteder og virksomheder, og de 79 nye ejerboliger henvender sig både til unge, ældre og familier med børn.

  Det er entreprenørvirksomheden Jorton, som står for byggeriet, der blandt andet omfatter monteringen af fliser til boligernes i alt 152 badeværelser. Og her er flise- og klinkevirksomheden Mosaikhjørnet, som har afdelinger tre forskellige steder i landet, valgt som samarbejdspartner.

  Vi havde naturligvis forskellige leverandører med i overvejelserne, men valget faldt på Mosaikhjørnet, fordi de forhandlede netop den type fliser, vi gerne ville have, og de kunne oveni købet levere de mange fliser hurtigt, hvilket også var en vigtig parameter for os, siger byggeleder Lasse Rerup fra Jorton.

  Entreprenøren valgte flisen Urban fra Mosaikhjørnet, og beboerne kunne vælge mellem tre farver – sort, grå og hvid – til deres badeværelser. I brusenicherne er der fliser fra gulv til loft, og valget faldt på en stor flise på 120×270 centimeter, som tilskæres i passende størrelse.

  – Til projektet er der valgt storformatfliser, hvilket blandt andet har nogle klare rengøringsmæssige fordele. Større fliser er nemlig lig med færre fuger og er derfor lettere at holde pæne og rene i rigtig mange år. Derudover har de en anden væsentlig fordel; nemlig at de er hurtigere at lægge, da der ikke er så mange af dem – og det er vigtigt i et større byggeprojekt som dette, hvor der jo i høj grad er fokus på tidsplaner og budgetter, siger projektchef Klaus Byberg fra Mosaikhjørnet og fortsætter:

  – Samtidig har det været centralt at vælge en flise med et moderne, men samtidig meget tidløst og neutralt design. På den måde får badeværelserne nemlig et udtryk, der kan appellere til et bredt publikum i rigtig mange år.

  For Mosaikhjørnet, som i næsten 60 år har leveret fliser og klinker til både større byggeprojekter og private boliger, har det været en spændende opgave at levere fliser til Bifaldet og Indfaldet.

  – Det er nogle attraktive boliger, der bliver bygget på Indfaldet og Bifaldet, og det er selvfølgelig altid stort, når man får lov til at sætte sit aftryk på et større boligbyggeri som dette, slutter Klaus Byberg.

  Ejerboligerne på Indfaldet og Bifaldet er klar til indflytning om få måneder.

  Kontakt:

  Marketingchef Lisa Heineke email: lhm@mosaikhjornet.dk

  Pernille Panduro Åkervik email: ppa@mosaikhjornet.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/stort-boligbyggeri-mosaikhjornet-leverer-fliser-til-152-badevaerelser-i-nye-ejerboliger-i-roskilde?releaseId=13667242

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **