PRM / Nyudnævnt områdedirektør i Middelfart Sparekasse fylder 60 år

  Pressemeddelelse fra Middelfart Sparekasse

  Kim Bjørn Kristensen, Ferritslev, har haft sin daglige gang i Middelfart Sparekasses hovedsæde i Middelfart siden 2015, hvor han blev ansat som IT-chef. 1. marts i år blev han imidlertid udnævnt til områdedirektør med ansvar for digitalisering og processer og fik dermed det ledelsesmæssige ansvar for flere stabsafdelinger, som allerede arbejdede tæt sammen. Herunder IT, Administrationsafdelingen, MS Telefonservice, MS Fælles Privat og MS Fælles Erhverv.

  Kim Bjørn Kristensen er gift med Grete, som ligeledes arbejder i finanssektoren. Sammen har de Rasmus og Jonas på henholdsvis 27 og 24 år. Ud over sin knap så mundrette stillingsbetegnelse i Sparekassen bærer Kim Bjørn Kristensens også titel af farfar, nemlig til lille Frida, som heldigvis bor blot 15 minutter væk fra sine bedsteforældre.

  Fritiden bruges således gerne sammen med familien – og så vidt muligt i campingvognen, som har ligget fast i Nyborg i snart 10 år. For Kim Bjørn Kristensen er campinglivet lig med total afslapning, og efter 10 år er han og fruen stadig ikke trætte af at gå ture i Nyborg og omegn.

  Senest har de endda udvidet vognparken med et par el-cykler, så rækkevidden ud i området bliver længere.

  Når pulsen i ny og næ skal helt op, bliver det dog uden hjælpemotor. Så snørrer Kim Bjørn Kristensen løbeskoene og løber en tur ud i det grønne.

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/nyudnaevnt-omradedirektor-i-middelfart-sparekasse-fylder-60-ar?releaseId=13656314

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **