PRM / Techvirksomheders død er aflyst

  Pressemeddelelse fra New Deal Invest

  Tech-aktierne ser nu relativt attraktive ud, fordi markedet ser ud til at have overvurderet risikoen i den fremtidige drift af virksomhederne. Det har på det seneste udmøntet sig i voldsomme kursreaktioner opad i markedet. Fx er Delivery Hero og Coinbase fordoblet i kurs over kort tid (de er dog stadig langt fra toppen). Doordash og Unity er oppe med 50%. Trods de seneste ugers stigning er potentialet stadig kæmpestort, da disse virksomheder stadig kan mangedobles, før de når deres all time high.
  Væksten er mange steder stadig helt i top, således vokser f.eks. Mercado Libre, Zoominfo og Cloudflare ca 50% i 2. kvartal – vel at mærke uden at køre med underskud. Disse virksomheder er trods deres størrelse unge virksomheder, som har store markedsmuligheder foran sig, og derfor investerer de hver en krone de tjener i at bygge deres fremtid, fuldstændig som Amazon altid har gjort”.
  Fremtidens virksomheder har haft det svært, men ligsynet er aflyst! Techaktier er faldet over en bred kam, og det kan meget vel være nu, der er meget interessante investeringsmuligheder.

  Læs mere om fremtidens virksomheder hos New Deal Invest

  Kontakt:

  Mads Christiansen
  Tlf nr.: 27282270
  E-mail: mads@newdealinvest.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/techvirksomheders-dod-er-aflyst?releaseId=13656315

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **