PRM / Nu åbnes for indstillinger til PrixAudio 2022

  Pressemeddelelse fra Danske Medier

  I år gentages succesen, og som sædvanlig sidder en kompetent jury parat til at vurdere de mange indstillinger til priserne.

  Der uddeles priser indenfor et bredt spektrum af kategorier, lige fra Årets Kommercielle Samarbejde til Årets Morgenflade og Musikprogram. Du kan her læse mere om alle kategorierne, der kan indstilles til.

  Sidste års vindere er enige om, at eventet kan noget helt særligt, og der lyder med begejstring en klar opfordring til at deltage i PrixAudio-konkurrencen:

  Hvis man ikke lige har instrueret “Druk” eller “Flugt” er Prix Audio det tætteste, en tilrettelægger af lyd herhjemme kan komme på at være til en Oscaruddeling. Intet slår at være nomineret til en hæderspris af sine kolleger, det skulle da lige være at vinde den. Tre gange på en aften,” siger Adrian Hughes, freelance journalist og vært på Klog på Sprog.

  “Selv om vi er 100 procent dedikerede til at lave radio for vores lyttere, og hver dag nyder et stort engagement fra deres side, så betyder branchens anerkendelse noget særligt. Prisen var et kæmpe rygklap til hele redaktionen på ANR, og det bekræftede, at de værdier, som vi laver radio ud fra, vinder gehør også på nationalt plan. Ikke mindst giver sådan en pris jo noget gejst, og vi sætter uvægerligt lige barren lidt højere, for de nye ting, vi sætter i søen,” fortæller Carsten Nymann, Redaktionschef Radio og Lyd i Det Nordjyske Mediehus.

  “PrixAudio er lydens helt store prisfest, hvor den samlede branche fejrer de gode produktioner, der hvert år finder vej til lytternes ører. Jeg oplevede sidste års PrixAudio som en fest, der hyldede fællesskabet og det høje niveau i en branche, som engang i mellem præges af interne drillerier. Det betød meget for mig og for mine kollegaer på Radio4, at juryen sidste år vurderede, at mit interview med Liselott Blixt var årets bedste kritiske interview i et utroligt stærkt felt. Det er et skulderklap og en anerkendelse, som vi vil gøre os umage for at gøre os fortjent til igen,” lyder det fra Jacob Grosen, vært på Radio4 Morgen.

  Fristen for at indstille projekt er fredag den 26. august.

  Indstil projekt til PrixAudio her.

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/nu-abnes-for-indstillinger-til-prixaudio-2022?releaseId=13652990

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **