PRM / CEO Andreas Pfisterer forlader TDC NET inden for de næste 12 måneder

  Pressemeddelelse fra TDC NET

  Bestyrelsen i TDC NET informerer om, at der er indgået en aftale med CEO Andreas Pfisterer om, at han forlader TDC NET inden for de næste 12 måneder. Indtil da vil han - i samarbejde med bestyrelsesformand Henrik Clausen - fortsat fokusere på at forbedre selskabets finansielle og operationelle resultater yderligere og på at sikre en god overgang til en ny CEO.

  Henrik Clausen, bestyrelsesformand i TDC NET, siger:
  "Ved udgangen af 2021 blev TDC NET et selvstændigt selskab efter splittet fra TDC Group. TDC NET viser solide finansielle resultater og har en klar forretningsplan for de kommende år. CEO Andreas Pfisterer har været i selskabet siden 2017 og har spillet en afgørende rolle i at nå et stabilt kommercielt niveau og i at sikre kontinuitet i transformationen af TDC NET. På baggrund af den stabile situation har bestyrelsen og Andreas Pfisterer haft en løbende og åben dialog og er enige om, at det nu er naturligt at starte en god proces om at finde en ny CEO og sætte personen ind i forretningen. En ny CEO skal stå i spidsen for den næste fase af TDC NETs udvikling, der skal understøtte den grønne, digitale omstilling af Danmark".

  Andreas Pfisterer, CEO i TDC NET, kommenterer:
  "Det er et privilegium at være CEO i TDC NET, og jeg er meget stolt af, hvad vi sammen har opnået. Vi har leveret; Danmarks første nationale 5G-netværk, det bedste mobilnetværk syv år i træk og samtidig styrket vores førerposition inden for højhastighedsbredbånd gennem investeringer og udrulning af fiber til mere end 500.000 adresser indtil nu. Samtidig er vi en af de mest bæredygtige virksomheder i verden, og dermed har vi lagt fundamentet for, at Danmark kan drive en digital, grøn omstilling. Det er et godt tidspunkt til at give stafetten videre til en ny ledelse af selskabet."

  Søgningen efter en ny CEO til TDC NET er startet. Den kommende ændring påvirker ikke de strategiske og kommercielle prioriteter for 2022 eller de finansielle forventninger til året.

  Kontakt:

  Malene Kruse email: malea@tdcnet.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ceo-andreas-pfisterer-forlader-tdc-net-inden-for-de-naeste-12-maneder?releaseId=13651242

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **