PRM / NORMAL åbner i Nykøbing Sjælland

  Pressemeddelelse fra Normal

  NORMAL er en danskejet detailkæde, der sælger helt normale varer til unormale priser. Sortimentet omfatter blandt andet kendte mærkevarer inden for personlig pleje, makeup, konfekture og husholdningsartikler. Kæden har nu mere end 390 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Frankrig og Finland. Og der er flere på vej.

  Snart kommer turen til Nykøbing Sjælland, hvor der venter kunderne en helt særlig butiksoplevelse. Den nye butik forventes at åbne i løbet af sommeren 2022.


  Kendte og ukendte mærker - altid til faste lave priser

  NORMAL sælger kendte mærkevarer til faste lave priser. Men butiksoplevelsen hos NORMAL byder på meget mere end det: Målet er nemlig, at det altid skal være en ny og unik oplevelse at besøge en af kædens butikker, og der skal altid være nye varer at finde og udforske.

  "Vores mål er, at du som kunde får en unik oplevelse, hver gang du besøger en af vores butikker. Derfor får vi, udover det faste sortiment, hele tiden nye varer hjem - også fra spændende brands, som du kun finder i NORMAL. Faktisk får vi ca. 100 nye varer i butikkerne hver eneste uge, og det gør, at der altid er noget nyt og spændende at finde i butikken", fortæller Lars Bjerring, Country Manager.


  Kæmpe åbningsfest

  Når dørene slås op til en ny butik, sker det altid med et brag af en åbningsfest, og åbningen i Nykøbing Sjælland bliver ingen undtagelse: Kunderne kan her se frem til masser af events, konkurrencer, giveaways - og masser af god stemning.

  Den præcise dato for åbningsfesten i Nykøbing Sjælland offentliggøres senere på året. Hold dig opdateret på www.normal.dk, www.facebook.com/NORMALDanmark og via lokale medier.

  Fakta om NORMAL

  • NORMAL har mere end 100 danske butikker.
  • Udvalget omfatter mere end 4.000 varenumre, og der er altid et stort fast sortiment af varer. Derudover suppleres der løbende med nye produkter.
  • NORMAL åbnede sin første danske butik i april 2013.
  • Kæden forventer at åbne flere butikker i Danmark i de kommende år.

  Kontakt:

  Lars Bjerring, Country Manager, på +45 21 15 87 56

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/normal-abner-i-nykobing-sjaelland?releaseId=13651259

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **