PRM / Dansk Metal: Gode takter i regeringsudspillet ‘Tættere på II’

  Pressemeddelelse fra Dansk Metal

  Regeringens udspil "Tættere på II" rummer flere interessante takter, som Dansk Metal kan se gode perspektiver i:

  "Vi er enige i, at et bredt og sundt udbud af ungdomsuddannelser er vigtigt for sammenhængskraften i samfundet. I den sammenhæng er styrkede rammer for campusdannelse et vigtigt element. Det er væsentligt, at der er mulighed for at skabe attraktive uddannelsesmiljøer, hvor eleverne også ser, at det ikke kun er den mest betrådte sti, der er farbar", siger Kasper Palm, forbundssekretær for Dansk Metal.

  Erhvervsuddannelserne er en stærk brik i det samlede ungdomsuddannelsessystem. Den styrke udspringer i særdeleshed af, at uddannelserne er partsstyrede. Derfor skal partsrepræsentationen indgå som et centralt element i de kommende forhandlinger om en ny institutionslov:

  "Der er mange interessante perspektiver i regeringens udspil. For mig er det særlig vigtigt, at vi holder fast i partsstyret på erhvervsuddannelserne, fordi det har været med til at gøre dem til verdens bedste erhvervsuddannelser. Derfor skal der være en partsrepræsentation, der hvor der udbydes erhvervsuddannelser," siger Kasper Palm.

  Kontakt:

  Pressechef Rasmus Thye Lynghøj tlf.: 30767127 email: raly@danskmetal.dk

  Pressekonsulent Petrine Jørgensen tlf.: 30583186 email: pejr@danskmetal.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/dansk-metal-gode-takter-i-regeringsudspillet-taettere-pa-ii?releaseId=13634594

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **