PRM / Vandt en million på københavnerderby og scoringer dybt inde i overtiden

  Pressemeddelelse fra Danske Spil A/S

  Normalt vækker det ikke glæde på Østerbro i København, når FC København taber til Brøndby.

  Men i går må mindst en person have været svært tilfreds med Brøndbys 2-1-sejr, for den var nemlig med til at sikre ham godt en million kroner.

  På sin Tips 13-kupon havde han nemlig Brøndby-sejren som en af de fem sikre resultater. Resten af de otte kampe kunne han enten hel- eller halvgardere med systemet R 4-4-144, som han havde betalt 144 kroner for.

  Det fortæller Søren Marschall Augustesen, der er Tips-ansvarlig i Danske Spil.

  - Det mest bemærkelsesværdige er næsten, at han havde et sikkert kryds uden garderinger i Silkeborg-OB, og her scorede Max Fenger fra OB til 1-1 i overtiden.

  - Og så var tipperen meget tæt på at ryge på en af sine andre sikre kampe, hvor han havde spået en hjemmesejr til FC Midtjylland over Sønderjyske. Men den gik også hjem, for hjemmeholdet scorede i de allersidste sekunder af tillægstiden.

  Bed negle til spansk opgør
  Den københavnske tipper må i det heletaget have haft en ret nervepirrende søndag, for den sidste kamp på kuponen blev først spillet kl. 21.

  Det var i Spanien og et opgør mellem Atletico Madrid og Real Sociedad. Her havde tipperen halvgarderet sig med 1X, hvilket vil sige, at en sejr til udeholdet ville frarøve ham Tips 13-sejren.

  - Tipperen skulle bruge en hjemmesejr eller uafgjort, hvilket også flaskede sig med Luis Suarez' scoring til 2-2 i det 77. minut, men det sidste kvarters tid har uden tvivl været meget nervepirrende, siger Søren Marschall Augustesen.

  Tipperen vandt helt præcist 1.002.328,50 kroner på sine forudsigelser.

  For yderligere info:
  -Michael Ørtz Christiansen, presserådgiver i Danske Spil, mail: mioc@danskespil.dk, tlf: 61334230
  -Søren Marschall Augustesen, Tips-ansvarlig i Danske Spil, sma@danskespil.dk, tlf: 29455180

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/vandt-en-million-pa-kobenhavnerderby-og-scoringer-dybt-inde-i-overtiden?releaseId=13634314

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **