PRM / Hjælper “dagen derpå”: Dansk Michelin-restaurant introducerer NASA-formel til menukortet

    Pressemeddelelse fra Bonzer

    Den Michelin-hædrede restaurant The Samuel introducerer et nyt produkt, og det er hverken ny vin eller ny mad. Tværtimod er det en sachet med pulver med skriften “HYDRATE”.

    HYDRATE er en “gamechanger” i forhold til at undgå dehydrering, siger Michelin kokken Jonathan Berntsen, der selv er blevet meget glad for produktet:

    “HYDRATE er helt fantastisk for gæsterne eftersom det virker vanvittigt godt mod dehydrering og dagen derpå efter en fuld vinmenu. Det er simpelthen en gamechanger og netop derfor har vi valgt at lave et samarbejde med Hannah Grant og ERW Active, så alle vores gæster kommer til at forlade restauranten efter en god aften med et brev HYDRATE for at være på toppen dagen efter”.

    Gæster skal tilbydes elektrolytpulver som en del af menuen
    Jonathans plan er, at gæster på restauranten får udleveret et brev med HYDRATE efter middagen. På den måde kan de med ro i maven nyde et par glas vin – eller flere – og slippe for ondt i håret dagen derpå, fortæller Jonathan Berntsen.

    “Vi sørger for et brag af en aften, og så er vi der også dagen derpå, når de vågner, så de hurtigt kan være ovenpå igen”.

    Undgår hovedpine og træthed på en travl arbejdsdag
    Det er dog ikke kun gæsterne, der vil få gavn af det nye produkt. Også personalet bag The Samuel har allerede fået udleveret produktet, som har resulteret i mindre træthed og mere overskud både i køkkenet og på gulvet, mener Jonathan.

    “Som Michelin kok er der pres på i hverdagen, når man skal holde hovedet koldt både på restauranten, og omkring mange af de andre projekter vi har gang i. Vi arbejder jo tit meget lange vagter helt op til 15 timer hver dag og det er super vigtigt, at vi kan være på toppen hele dagen og gennem service om aftenen, hvor det går stærkt og alt skal være perfekt. HYDRATE har allerede personligt gjort en kæmpe forskel for mig og min evne til at være frisk i hovedet og ovenpå, samt tænke klart i min travle hverdag. Jeg får det faktisk meget bedre og undgår dehydrering, hovedpine, og træthed i hovedet i løbet af dagen og aftenen.”

    Personalet deler Jonathans begejstring, der allerede forrige weekend var løbet tør for elektrolytpulveret. Det smager jo mega godt og er nemt at drikke, så nu er der blevet bestilt en stor kasse mere, så både personale og gæster kan nyde godt af det innovative og smagfulde produkt.

    Baseret på NASA-astronauters og topatleters optimale væskeindtag
    ERW udvikler i dag hydreringsprodukter af højeste kvalitet til hverdagsbrug baseret på ideen om, at det ikke kun er topatleter, men også “almindelige” mennesker, der skal præstere på højeste niveau. Formlerne er baseret på 30 års forskning og viden om væskeabsorbering i NASA-astronauter uden for tyngdekraft, og er testet og anvendt af nogle af verdens bedste atleter.

    Virksomheden bag elektrolytpulveret, ERW Active, er et samarbejde mellem den danske kok Hannah Grant og den amerikanske sportsfysiolog Dr. Stacy Sims. Hannah Grant har tidligere arbejdet hos Restaurant Noma, hvorefter hun kastede sig ud i arbejdet med at lave mad til topatleter – hvor hun blandt andet har været kok for Bjarne Riis’ tidligere cykelhold.

    Én ting står imidlertid strålende klart for Hannah Grant såvel som Dr. Stacy Sims: Produkter omkring kost, ernæring og hydrering er masseproduceret af store profitmaksimerende virksomheder, der oftest fylder produkter med ingredienser, der påvirker tarmfloraen negativt og aktivt fungerer dehydrerende på grund af valget af kunstige sødestoffer.

    HYDRATE er dermed et opgør mod etablerede konglomeraters misinformationer om “kost, ernæring og hydrering”. Samtidig er HYDRATE også en folkelig indgang til topatleters hverdag med præstationsoptimerende sportsprodukter, så man kan udnytte kroppens fulde potentiale både på job, til hverdag og fest.

    Kontakt:

    PR Specialist Nicklas Andersen tlf.: +45 2825 2068 email: nba@bonzer.dk

    Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/hjaelper-dagen-derpa-dansk-michelin-restaurant-introducerer-nasa-formel-til-menukortet?releaseId=13633728

    ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **