PRM / Danskerne lyttede til store skift i livet i over 3 mio. minutter: Nu kommer sæson 2

  Pressemeddelelse fra home a/s

  I sæson 1 af 'Skiftet' fra Heartbeats lyttede danskere ivrigt med, når værten Flemming Møldrup talte med kendte danskere. Indtil videre har 'Skiftet' haft over 100.000 aflytninger, og danskerne har haft 'Skiftet' i ørerne i hele 3.212.000 minutter svarerende til 6,1 år.

  Og det er noget, som sponsoren af podcasten Home er mere end tilfredse med.

  - Vi er virkelig stolte af, hvordan sæson 1 af 'Skiftet' er modtaget. Vi er glade for at give danskerne en god lytteoplevelse, som de måske endda kan drage nytte af, når de selv står overfor både små og store skift i deres liv. Vi glæder os til at kunne præsentere en sæson 2 af 'Skiftet', fortæller marketing- og kommunikationschef i Home a/s, Morten Riisgaard-Dam.

  10 nye afsnit

  Onsdag d. 6. oktober 2021 udkommer det første afsnit ud af fem, der udgives i løbet af efteråret.

  I den populære podcast fra Heartbeats kan du glæde dig til at lytte til personer som Anne Grethe Bjarup Riis, Christian Als, Mozdeh Ghasemiyani og Knud Romer. I det nye år vil der udkomme yderligere fem afsnit i sæson 2.

  I podcasten besøger Flemming Møldrup personerne og snakker med dem om de store skift, de har haft i deres liv. Her kommer de både ind på, hvordan skiftet har påvirket dem som mennesker, og hvad de har lært og taget med videre.

  Tidløse samtaler om os alle

  De tidløse samtaler og emner handler derfor ikke om flyttekasser og beliggenhed, men om de skift som danskerne oplever, når vi flytter hjemmefra, får børn, bliver gift, skilt, mister og starter på en frisk igen.

  Ved at lytte med kan du igennem deres historier finde inspiration til, hvad du selv kan overveje, når du står overfor et skift, der kan virke stressende og være svært at overskue, fortæller Home om podcasten.

  Hvis du ikke allerede har lyttet til sæson 1, så kan du nå det endnu.

  Her kan du bl.a. komme tættere ind på livet af forretningskvinden Mia Wagner, politikeren Kristian Jensen og tv-værten Sarah Grünewald. De fortæller om alt fra karriereskift og dødsfald i nær familie til skilsmisse.

  Du kan gratis lytte til 'Skiftet' her: link til skiftet

  Kontakt:

  Marketing- og kommunikationschef Morten Riisgaard-Dam email: mrdam@home.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/danskerne-lyttede-til-store-skift-i-livet-i-over-3-mio-minutter-nu-kommer-saeson-2?releaseId=13632737

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **