PRM / Huawei opfordrer til samarbejde og non-stop innovation for hurtigere og grønnere digitalisering på tele-messe

  Pressemeddelelse fra Huawei

  "Non-stop innovation er indtil nu den drivende kraft bag digitalisering. I fremtiden håber vi på at kunne nå endnu mere ambitiøse målsætninger for digitalisering, og her er non-stop innovation nøglen. Så lad os innovere non-stop for en bedre fremtid, " opfordrede Eric Xu de tilhørende på dette års udgave af teleindustrimessen Huawei Connect.

  På Huawei Connect var det overordnede tema, hvordan virksomheder, organisationer og samfund kan sætte turbo på den digitale transformation.

  Kritiske forretningsmæssige udfordringer og samarbejde med stakeholders om, hvordan man kan skabe bedre industrielle økosystemer, en grønnere industri og kollektiv succes var nogle at de nedslagspunkter, der blev diskuteret på konferencen - alt sammen med henblik på at Huawei og partnere sammen kan skabe succes i forhold til den forestående digitale transformation i mange dele af samfundet.

  Ifølge Eric Xu er der nemlig behov for dette, hvis det digitale skal blive en integreret del af dagligdagen for mennesker, i hjemmet og i organisationer over hele verden.

  Som eksempel på vigtigheden af den digitale transformation gjorde Eric Xu bl.a. opmærksom på, hvordan Huawei prøver at mindske organisationer og virksomheders CO2-forbrug ved hjælp af digital teknologi. Her fokuserer Huawei på tre nøgleinitiativer:

  1) Investering og innovation i energibesparende teknologier, som kan skabe mere energieffektive telekommunikationsprodukter.

  2) Investering og innovation i digitale teknologier, der kan fremme grønne energityper.

  3) Levering af digitale teknologier, der kan hjælpe alle sektorer med at blive både digitale og mindre CO2-udledende.

  Han nævnte også Huaweis nye cloud-løsning, UCS, der muliggør at virksomheder kan bruge software, der har rod i skyen, og som derfor ikke er begrænset af hverken geografiske forhold eller samarbejde på tværs af andre skyer.

  "Den digitale udvikling beror på digitale teknologier. Hvis de skal blive ved med at have relevans, må vi blive ved med at innovere og skabe værdi, " sagde Eric Xu.

  Kontakt:

  Xukun Ji email: xukun.ji@huawei.com

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/huawei-opfordrer-til-samarbejde-og-non-stop-innovation-for-hurtigere-og-gronnere-digitalisering-pa-tele-messe?releaseId=13632076

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **